Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech Ultrathin Keyboard --- iPAD İÇİN VAZGEÇİLMEZ --- iPad 2-3-4 içindir Satın Al 10 Şubat 2018 02:06 1 1 Logitech Ultrathin Keyboard --- iPAD İÇİN VAZGEÇİLMEZ --- iPad 2-3-4 içindir Merhaba,iPad Air 2 kullandığım için ve iPad 3'üm ve iPad 4'üm artık olmadığı için klavyem satılıktır.iPAD 2, iPAD 3, iPAD 4 içindir.iPAD Mini ve iPAD Air ailesi için değildir.Temiz kullanılmıştır. Kullanıma bağlı belli belirsiz lekeler vardır. İlave olarak bir tane daha derin bir çiziği var. Masada sert biz toz zerresi varken üzerinde sürtmüştüm, istemeden oldu. (Fotoğrafta gözüküyor)Bluetooth olarak, bağlantı olarak hiçbir sıkıntısı yoktur. Keşke iPad Air serisine olsaydı da kullanmaya devam etseydim. Sıfırları 330-350 lira arasında satılıyor.İstediğim fiyatım 150 liradır. Fiyat bu kadar düşükken, pazarlık yapmam bilginize.Kargo ücreti alıcıya aittir.İlan yoruma kapalıdır.Lütfen PM ile irtibat kurun.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün INTEL CORE i3 4330, temiz, fazlalıktan satılık CBW-383Z4 Docsis 3.0 Kablonet / Uydunet Modem Logitech Ultrathin Keyboard --- iPAD İÇİN VAZGEÇİLMEZ --- iPad 2-3-4 içindir 250+250=450 TL *** Apple Magic Mouse (1) ve Apple Wireless TR Keyboard *** (İkisi beraber 450 TL)