amd işlemci ile intelin u işlemcisi arasında hangisi iyi diye soruyorsunuz. tam cevap vermek çok zor, ama amd dizüstü bilgisayarda amd işlemci tercih etmeni tavsiye etmiyorum.
arkadaşımın bilgisayarında da amd a10 işlemci vardı, harici ekran lartlı model ama internette 480p videoda bile pc kasıyordu kafasına göre. lol ü full ayarda 130-150 fps oynarken bilgisayar kafasına göre 10-17 fps lere düşüyordu. alt tab yapıp işlemciyi rolantiye alıp sonra oyuna devam ediyordu. öyle saçmalık bir işlemci
Performans,hız hangisi daha üstün. Teknik olarak, şu veya şundan dolayı şu daha üstündür gibi bir yorum istiyorum.
performans olarak belki a8 daha üstün olabilir ama aldığınıza pişman eder. ısınır, ısınınca performans düşürür. yine kafasına göre performans düşürür. olmadık yerlerde kasma yapar.
intel olanı alın kafanız rahat şekilde kullanırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre.Kagan
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
intel 5005u 14nm ile üretildiğinden ve az güç tükettiğinden daha az ısınır. intel barındıran laptopu al.
Peki diğerinden daha hızlıdır diyebilir miyiz?
kağıt üzerinde 5005u daha iyi
Cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Intel Core i3-5005U işlemcili laptop'u almaya karar verdim.
intel şaşmayın her konuda üzmez
quote:
Orijinalden alıntı: Emre.Kagan
Cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Intel Core i3-5005U işlemcili laptop'u almaya karar verdim.
A serisi GPU performansı daha yuksek olmasına ragmen diustu bilgisayarda sogutma sistemleri masaustuler kadar detaylı olmadıgı icin 5xxx serisi kullanmanız daha yerinde bir karar olacaktır. Arkadaslarında dedigi gibi dizustu denince guc tuketimi ısı ve tek cekirdek performansı yuzunden intelden şaşmamak lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme