Şimdi Ara

Intel Core i3-5005U vs AMD A8-7410 APU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar bu işlemcilerden hangisi daha iyi Intel Core i3-5005U vs AMD A8-7410 APU PassMark'tan anladığım Intel daha iyi. Sizler ne dersiniz?

http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp%5B%5D=2484&cmp%5B%5D=2537

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-15-af106nt-p0e90ea-a8-7410-4gb-500gb-2gb-amd-vga-dos-P51004790

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-250-t6n61ea-i3-5005u-4gb-500gb-2gb-amd-r5-vga-156-dos-siyah-P111262780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.Kagan -- 30 Temmuz 2016; 18:28:06 >

• 5005u tercih edin
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.Kagan

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Intel uygun
  • pasmark a göre işlemci alınmaz
  • PassMarkdaki bilgiler yanlış mı? hangisinin daha iyi olduğunu nasıl anlayacağım?
  • quote:

PassMarkdaki bilgiler yanlış mı? hangisinin daha iyi olduğunu nasıl anlayacağım?
    Ne iş icin kullanıcaksınız? Yenimi alıcaksınız mevcut bir kurulumunuz varmı?

i3-5005U zaten laptop işlemcisi laptopmu almaya karar verdiniz? Butceniz nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaRdWaReMaNiaC -- 30 Temmuz 2016; 9:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRdWaReMaNiaC

Ne iş icin kullanıcaksınız? Yenimi alıcaksınız mevcut bir kurulumunuz varmı?

i3-5005U zaten laptop işlemcisi laptopmu almaya karar verdiniz? Butceniz nedir.

Belirlediğim en yüksek bir fiyat var. 1150 TL. Bu fiyata 2 laptop var. Birisinin işlemcisi konu da belirttiğim Intel modeli diğerinin de AMD. Bu iki laptop'un diğer özellikleri tamamen aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.Kagan -- 30 Temmuz 2016; 18:12:41 >
  • Leptop nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Leptop nedir ya

do while var ya. Arkadaşlarla yazışırken duwayl derdik. Onun gibi olmuş:) Ağız alışkanlığı. Önemli olan o mu? :) Bana cevap lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Leptop nedir ya

do while var ya. Arkadaşlarla yazışırken duwayl derdik. Onun gibi olmuş:) Ağız alışkanlığı. Önemli olan o mu? :) Bana cevap lazım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ancak cevaplarınız da net bir şey yok. Delil göstererek, hangisinin daha üstün olduğunu söyleyemez misiniz?

• quote:

Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ancak cevaplarınız da net bir şey yok. Delil göstererek, hangisinin daha üstün olduğunu söyleyemez misiniz?

Alıntıları Göster
    İşlemciler konusunda teknik bilgi sahibi olan kimse yok mu? Şu koskoca forumda?
  • quote:

İşlemciler konusunda teknik bilgi sahibi olan kimse yok mu? Şu koskoca forumda?

Alıntıları Göster
    Oyun oynamayı düşünüyorsanız ikiside çöp adam gibi oyun açmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Oyun oynanır. Ancak yüksek ayarlarda istenilen şekilde oynanılmaz. Şeklinde kastettiğinizi düşünüyorum. İkisininde iyi işlemciler olmadığını biliyorum. Ancak bana lazım olan cevap, hangisi daha iyidir?
  • amd işlemci ile intelin u işlemcisi arasında hangisi iyi diye soruyorsunuz. tam cevap vermek çok zor, ama amd dizüstü bilgisayarda amd işlemci tercih etmeni tavsiye etmiyorum.

arkadaşımın bilgisayarında da amd a10 işlemci vardı, harici ekran lartlı model ama internette 480p videoda bile pc kasıyordu kafasına göre. lol ü full ayarda 130-150 fps oynarken bilgisayar kafasına göre 10-17 fps lere düşüyordu. alt tab yapıp işlemciyi rolantiye alıp sonra oyuna devam ediyordu. öyle saçmalık bir işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

amd işlemci ile intelin u işlemcisi arasında hangisi iyi diye soruyorsunuz. tam cevap vermek çok zor, ama amd dizüstü bilgisayarda amd işlemci tercih etmeni tavsiye etmiyorum.

arkadaşımın bilgisayarında da amd a10 işlemci vardı, harici ekran lartlı model ama internette 480p videoda bile pc kasıyordu kafasına göre. lol ü full ayarda 130-150 fps oynarken bilgisayar kafasına göre 10-17 fps lere düşüyordu. alt tab yapıp işlemciyi rolantiye alıp sonra oyuna devam ediyordu. öyle saçmalık bir işlemci

Performans,hız hangisi daha üstün. Teknik olarak, şu veya şundan dolayı şu daha üstündür gibi bir yorum istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

amd işlemci ile intelin u işlemcisi arasında hangisi iyi diye soruyorsunuz. tam cevap vermek çok zor, ama amd dizüstü bilgisayarda amd işlemci tercih etmeni tavsiye etmiyorum.

Performans,hız hangisi daha üstün. Teknik olarak, şu veya şundan dolayı şu daha üstündür gibi bir yorum istiyorum.

Alıntıları Göster
    intel 5005u 14nm ile üretildiğinden ve az güç tükettiğinden daha az ısınır. intel barındıran laptopu al.

• quote:

quote:

Oyun oynanır. Ancak yüksek ayarlarda istenilen şekilde oynanılmaz. Şeklinde kastettiğinizi düşünüyorum. İkisininde iyi işlemciler olmadığını biliyorum. Ancak bana lazım olan cevap, hangisi daha iyidir?

A8 7410 laptopta tek stick 4gb ve tahminimce 1333 mhz ram var. O yüzden onu kafadan silin. Onla anca youtube videosu izlenir.

I3 olanda ise R5 M330 var. O da aynı şekilde DDR3 64 Bit aşırı zayıf bir GPU.

Belki işlemciden dolayı ULTRA LOW ayarlarda 720P LoL ve CS:GO tarzı oyunları oynayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

intel 5005u 14nm ile üretildiğinden ve az güç tükettiğinden daha az ısınır. intel barındıran laptopu al.

Peki diğerinden daha hızlıdır diyebilir miyiz?
  • quote:

quote:

quote:

A8 7410 laptopta tek stick 4gb ve tahminimce 1333 mhz ram var. O yüzden onu kafadan silin. Onla anca youtube videosu izlenir.

I3 olanda ise R5 M330 var. O da aynı şekilde DDR3 64 Bit aşırı zayıf bir GPU.

Belki işlemciden dolayı ULTRA LOW ayarlarda 720P LoL ve CS:GO tarzı oyunları oynayabilirsiniz.

Linkteki iki laptop'unda işlemci dışında diğer özellikleri tamamen aynı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.