Şimdi Ara

İntel Core i5 3450 Isınma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim i5 3450 işlemcide ısınma problemi var. Yük altında 84-86 derece değerlerinde çalışıyor. İşlemci soğutucu stok değil Casper ile gelen soğutucu.
    Çok yüzüme vurmayın biliyorum PC'yi Casper almamalıydım ama 4 yıl önce aldım zaten orayı çok karıştırmaya gerek yok bilmiyordum neyin ne olduğunu o zamanlar.
    İşlemcim normalde 67 derecede falan çalışıyordu yük altında, birkaç defa elektrik gitme problemleri oldu küçük bir yeğenim var o da 5-6 defa PSU'nun şalteriyle falan oynadı o şekilde sağlıksız kapanmalar oldu PC'de.
    Ondan sonra işlemcim 85-86 derece sıcaklıklara çıkmaya başladı. PSU Corsair VS 450. Acaba sıkıntı güç kaynağı ile ilgili olabilir mi? Güç kaynağı da elimi yakacak seviyede ısınıyor çünkü. Gerçekten yardıma ihtiyacım var beyler.
    Şu durumda PSU'yu mu garantiye yollamalıyım veya bir arıza olup olmadığını mı kontrol etmeliyim ki PSU'da olup olmadığını nasıl anlayacağım konusunda yardım lazım yoksa direk işlemci soğutucu mu almalıyım? Beyler gerçekten yardıma ihtiyacım var 86 derece tehlikeli bir sıcaklık değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtk007 -- 11 Ağustos 2016; 16:46:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.