Şimdi Ara

Intel Core i7 10700K Soket 1200 10. Nesil 3.80 GHz 16MB Önbellek 14nm İşlemci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sattım, bence çok başarılı bir işlemci hele de kaliteli bir z490 anakartla istenildiği gibi kullanılır. 2021 ocakta 3300e incehesaptan almıştım. Şuan çok iyi fiyat. Amdye bulaşmak istemeyenler için tavsiye ederim.

• bende siparişiniz hazırlandı kargoya verilmeyi bekliyor yazıyor, fatura görüntüle koymuşlar sipariş iptal tuşu yerine, tıklayınca faturada çıkmıyor. Mesaj attım kargoya verirlerse bir tur atmış olacak işlemci

• Fiyat acisindan makul. Bu fiyatin üstunde olup daha dusuk performansli onlarca islemci var piyasada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Intel Core i7 10700K Soket 1200 10. Nesil 3.80 GHz 16MB Önbellek 14nm İşlemci

benden sonra fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama ben şubat'ta iyi toplamışım sizin dediğinize bakılırsa... Intel Core i7 10700K Soket 1200 10. Nesil 3.80 GHz 16MB Önbellek 14nm İşlemci 

• bu saatten sonra alınmaz..

- Bu seride işlemci üzerinden m2 desteği yok. haliyle anakart üzerinde varsa işlemci destekli m2 slotunu kullanamazsınız daha çok 500 serisi anakartlar da

- Pcı-e gen3 destekler, gen4 desteği yok.

- Soğutmak için iyi bir soğutma şart overclock yapmasanız bile şart

• 2000_ankara kullanıcısına yanıt

intel 2 oc seviyesi var 1.seviye 4.7'e kadar onda sorun olmaz

4.7'de 4 bakır borulu sıradan hava soğutma yeter 100 watt civarı yakar

2.seviye Allah ne verdiyse modu 360 watt gördüğüm oldu

4.80 4.90'da belki hava soğutma iş görür ama daha üstünde 360mm bile zor soğutur

• Elinde Z490 anakartı olanlar düşünebilir, sıfırdan sistem kuracak arkadaşlar bulaşmasın hiç. Soğutmasıydı soğutmanın sığabileceği kasaydı güç kaynağıydı falan derken 12400F tabanlı ekonomik bir sistem daha efektif olur.

• Düşünen var ise aldığım fiyat + 100 tl yaktığım yakıt ile satabilirim. Intel Core i7 10700K Soket 1200 10. Nesil 3.80 GHz 16MB Önbellek 14nm İşlemci 

• First Premolar kullanıcısına yanıt

Evet önceliğin ekran kartı olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11400

12400

13400 bundan daha iyiler, sırf adı i7 diye alınmaz.

• 11400 ve B560 anakart var. İleride uyguna bulursam 11700e felan geçmeye değer mi yoksa B560’dan dolayı anlamı olmaz mı dostlar ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • snowtger kullanıcısına yanıt

Kesinlikle değmez.

Intel Core i7 10700K Soket 1200 10. Nesil 3.80 GHz 16MB Önbellek 14nm İşlemciwww.cpubenchmark.net
    PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
    https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

10. Nesile uygun anakartı varsa hali hazırda. Alınır. Diğer türlü yeni nesil alınır.

• snowtger kullanıcısına yanıt
    Intel Core i7 10700K Soket 1200 10. Nesil 3.80 GHz 16MB Önbellek 14nm İşlemci

Bu işlemci biraz indirimde belki daha da düşebilir. Bence bu işlemciyi takip et

• Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Aldım bir adet mağzadan arkaşlar işlemciyi vermek istemedi bilsek biz alırdık felan ... :)

• Bu işlemci hem çok isiniyor hemde çok elektrik çekiyor.

Anca 3000 Tl olursa alırım çünkü z490 anakartim var.

• ysnsln kullanıcısına yanıt

Neden vermek istemedi ki 1 adet mi vardı? Orada çalışıyorlar fiyatını bilmeleri gerekiyordu

• Patren kullanıcısına yanıt

bu işlemci aşırı yükte stres testinde %100 de 58 dereceyi geçmiyor 2 tane aynı işlemci ayrı anakartla denendi yanlış bilgi :)

• ya biraz indirimde gördüler ya kendimize alırdık valla hiç dikkat etmedim kaçırmazdım dedi beni vazgeçirmeye çok çalıştılar sakayla karışık ama aldım. bu işlemciden yakın tarifte 2 tane farklı arkadasa aldık oynadıgımız oyunda güzel performans verdi o yüzden aldım bende

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.