Şimdi Ara

INTEL CORE I7 3930K SOKET 2011 3.2GHZ 12MB ÖNBELLEK İŞLEMCI | İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LEON-X

Oyun ağırlıklı bir kullanım amacı için X79 çipset yani Lga2011 sistem toplanmaz, harcanan paraya değmez.

Lga 1150 soket Z87 çipset toplamak en mantıklısı olur.

INTEL Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci (Bütçeye göre i7 4770K alınabilir)
    MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı (Bütçeye göre GTX770 alınabilir)
    SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0 (Okuma 530MB / Yazma 390MB) SSD
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    ASUS DRW-24B5ST 24X DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    +
    COOLER MASTER HYPER 212X İŞLEMCİ SOĞUTUCU

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-bilesenleri

Fiyat-Performans olarak bu tür bir sistem gayet yeterli olur, boş yere sırf 3 parça için 2.000 TL harcamayın.

Öğrenme aşamasındayım şuan, sadece oyun olarak düşünmemem lazım. Hobi olarak render işlerine girişme fikrim var. Onlar içinde ilerde cok işime yarayacak bir sistem olur sok2011 x79 diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Şaka gibi yorumlar ve öneriler var

Sende birşeyler öner de şaka yapma lütfen.
  • Canavar gibi işlemcidir, ister oyun oyna, ister rendering, ister video editing yap, ne yaparsan yap bana mısın demez, ben kullanıyorum...
  • konfigürasyonborusu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Kullanan birindende bir yorum alabilmek çok sevindirici!..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24088354/tm.htm
    Bi okuyun bakalım. İstediğiniz uçak 1 sene sonra ne olacak.

Geçin artık şu 5-10 yıl idare dalgasını.
    Ha para sizin, istediğinizi yaparsınız o ayrı tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRIXUS

quote:

Şaka gibi yorumlar ve öneriler var

Sende birşeyler öner de şaka yapma lütfen.

Şaka yaptığım yok! Saçma sapan yorumlar var adam 4670k önermiş anakart olarakda g43 ee? Nerenle overclock yapmayı düşünüyorsun o işlemciyi? Gerekliyi bilgiyi rabitelliden alabilirsin
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Sen ne bakıyorsun onun bunun dediğine gözünü seveyim biz burada 3930k'dan bahsediyoruz
  • quote:

Sen ne bakıyorsun onun bunun dediğine gözünü seveyim biz burada 3930k'dan bahsediyoruz

Profesyonel isen işiniz buna dayalı ise o işlemciyi seçmek şu vakitten sonra hata olur, bunu dememe bile gerek yok. Siz bütçenizi söyleyin arkadaşlar da fikirlerini belirtsin. Eğer sadece kendimi geliştirmek için bu işlemciyi alıyorum ileride güncellerim diyorsanız, o başka ama yinede zararda olursunuz diyim
  • quote:

quote:

Profesyonel isen işiniz buna dayalı ise o işlemciyi seçmek şu vakitten sonra hata olur, bunu dememe bile gerek yok. Siz bütçenizi söyleyin arkadaşlar da fikirlerini belirtsin. Eğer sadece kendimi geliştirmek için bu işlemciyi alıyorum ileride güncellerim diyorsanız, o başka ama yinede zararda olursunuz diyim

Şu vakitten sonra 4930k seçsek ve yolumuza baksak nasıl olur fikrin nedir?
  • edit: butçem geniş (8000TL ayırıyorum sisteme)
  • quote:

quote:

quote:

Şu vakitten sonra 4930k seçsek ve yolumuza baksak nasıl olur fikrin nedir?

Valla yanlış söylemek ve yönlendirmek istemiyorum bu konuda rabitelli'den yardım alın onun bilgisi daha fazla bu işlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 5 Kasım 2013; 12:15:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

http://forum.donanimhaber.com/m_24088354/tm.htm
    Bi okuyun bakalım. İstediğiniz uçak 1 sene sonra ne olacak.

Geçin artık şu 5-10 yıl idare dalgasını.
    Ha para sizin, istediğinizi yaparsınız o ayrı tabi...

Konunun en mantıklı yorumu. ŞAhsım adına teşekkür ederim. Bende şu işlemci anakart ve ram vs var diye arkadaş ortamlarında geçici rant sağlamaktan başka bir işe yaramaz bu liste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcool -- 5 Kasım 2013; 14:11:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.