Şimdi Ara

Intel Core i7 4790 Msi z97 ile nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i5 4590 işlemcim var.. yükseltip Intel Core i7 4790 bu işlemciyi almayı düşünüyorum. Anakartım Msi z97 Pc mate.. Bu anakart ile nasıl bir uyum sağlar ? sağlıklı olur mu ?

• ne için kullanacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her turlu render de var. Ama ağırlık oyun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eğer ağırlıklı olarak oyun için kullanacaksanız bence boşuna masraf etmeyin
  • Çok bişey farketmez yani?

• Hocam su an 4790 vs pc mate kullaniyorum bi problem ya da sikinti yok performans anlaminda. Ama kullandiginiz islemciden sonra edeceginiz masrafa degecek bi fark olur mu onu bilemiyorum.

• Bu sistemin üzerine upgrade ancak x99 ddr4 ile olur. Gerisinin çok bir getirisi olacağını düşünmüyorum. Aradaki farklı k serisi ise işlemciniz o.c ile bile kapatabilirsiniz ya da yaklaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buraktu kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartınız nedir peki ?
  • InterFaL61 kullanıcısına yanıt
    saphirre r9 290 hocam

• buraktu kullanıcısına yanıt
    Oo hocam süper size soracaklarım var. Şimdi kıyasını yaparız...
  • InterFaL61 kullanıcısına yanıt
    4790 vs Msi Z97 pc mate ikilisini sorunsuz kullanıyorum hocam gayet uyumlular
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocamm.. Peki değişmeye değecek kadar farkedermi :)
  • Render de %25-%30 performans farkı hisserdersin, oyunlarda %1-%5 arası farkı hissedebilirsen helâl olsun. Yani üstüne 350-450tl arası fazladan verilcek bir şey mi diye sorarsan "asla" derim. En azından Intel Broadwell veya Skylake platformunu bekle, belki daha belirsin farklar olur ve o zaman i7'ye geçersin. Şimdiki işlemcin her türlü ekran kartını (tek kart olduğu müddetçe) 1080p ve üzerinden besler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3lmondo -- 8 Mart 2015; 19:50:57 >
  • B3lmondo kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Bende biraz geniş bir araştırmayla bu kanıya vardım. Sizle de bu durumu kesinleştirdim. Bilginiz için teşekkür ederim.
  • Rica ederim, ne demek, boşuna masraf yapmamanıza sevindim. İyi geceler dilerim.
  • B3lmondo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı geceler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.