Bildirim
Intel Core i7 4790 Msi z97 ile nasıldır ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ne için kullanacaksınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her turlu render de var. Ama ağırlık oyun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam eğer ağırlıklı olarak oyun için kullanacaksanız bence boşuna masraf etmeyin -
Çok bişey farketmez yani?
Hocam su an 4790 vs pc mate kullaniyorum bi problem ya da sikinti yok performans anlaminda. Ama kullandiginiz islemciden sonra edeceginiz masrafa degecek bi fark olur mu onu bilemiyorum.
Bu sistemin üzerine upgrade ancak x99 ddr4 ile olur. Gerisinin çok bir getirisi olacağını düşünmüyorum. Aradaki farklı k serisi ise işlemciniz o.c ile bile kapatabilirsiniz ya da yaklaşabilirsiniz. -
Hocam ekran kartınız nedir peki ? -
saphirre r9 290 hocam
Oo hocam süper size soracaklarım var. Şimdi kıyasını yaparız... -
4790 vs Msi Z97 pc mate ikilisini sorunsuz kullanıyorum hocam gayet uyumlular -
Teşekkürler hocamm.. Peki değişmeye değecek kadar farkedermi :) -
Render de %25-%30 performans farkı hisserdersin, oyunlarda %1-%5 arası farkı hissedebilirsen helâl olsun. Yani üstüne 350-450tl arası fazladan verilcek bir şey mi diye sorarsan "asla" derim. En azından Intel Broadwell veya Skylake platformunu bekle, belki daha belirsin farklar olur ve o zaman i7'ye geçersin. Şimdiki işlemcin her türlü ekran kartını (tek kart olduğu müddetçe) 1080p ve üzerinden besler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3lmondo -- 8 Mart 2015; 19:50:57 > -
Hocam çok teşekkür ederim. Bende biraz geniş bir araştırmayla bu kanıya vardım. Sizle de bu durumu kesinleştirdim. Bilginiz için teşekkür ederim. -
Rica ederim, ne demek, boşuna masraf yapmamanıza sevindim. İyi geceler dilerim. -
Hayırlı geceler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X