Şimdi Ara

Intel CPU Fan Sogutucudan Nasıl Ayırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aşağıdaki resimdeki gibi CPU fanı metal soğutucudan nasıl çıkarabilirim?
    ?

Bunu sökerken cpudan ayırmadan yapmak istiyorum. cpu dan ayırırsam macun sürmek zorunda kalacam, o yuzden cpudan ayırmak istemiyorum. bir yerlerde videosunu görmüştüm ama şu an bulamadım.
    Yani yukarıdaki resimdeki fanla soğutucuyu nasıl ayırabilirim?

• Yan taraftaki plastik tirnaklar sogutucu yapraklarinin oraya gecmelidir. duz tornavida yardimiyla kolayca yapabilirsin.
  • hocam tırnakları gördümde, çok sıkı bağlı
    şu plastik fan ile metal soğutucuyu birtürlü ayıramadım.
    o tornavidayı kullanma şeklini birtürlü hatırlayamadım, biraz zorlasam zarar verecem diye korkuyorum

benim amacım aşağıdaki gibi ayırmak (board dan sökmeden)

çünkü fanın altı şu an alttaki resimde görüldüğü gibi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuz3 -- 3 Eylül 2012; 19:53:04 >

• Plastik kismin sogutucu bloga baglandigi yeri tespit ettiysen gerisi senin el becerine kaliyor. Tornavidayla biraz icten geriye dogru itmen gerekiyor ama zorlarsan kirilma riski var.
  • evet abi kırılırsa gidip komple bir tane almam gerekecek ve orjinal intel cok pahali o yuzden yan sanayi almak zorunda kalacağim.
    o yuzden onu çıkarma yöntemine bakıp çıkarmak istiyorum. bir yerlerde görmüştüm ama şimdi bir türlü bulamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.