Şimdi Ara

İNTEL CPU İ5-7500 RX480 8 GB DARBOĞAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistem özelliklerim intel cpu i5-7500 3.4 ghz rx480 8 gb ekran kartı 256 bit 16 gb ram mevcut.

Ama lakin hiç bir şekilde istediğim performansı alamıyorum.

Örnek olarak. Pubg oynunda sürekli donma yaşıyorum ve en düşük veya en yüksek ayar fark etmiyor. cpu %100 e dayanıyor galiba gpu da o sıra %100 e dayanıyor.

Bu problemi cözmem konusunda yardımcı olabilecek birisi varmı ?

işlemcimi değişeceğim ekran kartımı cözemedim.Normal şartlarda da ortalama bi pc en azından en düşük cözünürlükte pubg kaldırması gerekiyor.

• muhtemelen anakartın da güzel değil. bu ikisini bir arada alıp oc yapabilirsin. elindeki işlemci anakartı da satarsın.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i7-7700k-plus-msi-z270-gaming-pro-carbon-1174167564/detay

şu anki duruma göre daha iyi olur ama pubg için sıfır kozmik sistem toplasan yetmez.

• Ekran kartı yeter limi? Anakartın modelini de yazayım birazdan
  • Garip şekilde bazen sabit 70-100 arası alıyorum. Hiç bi kasma donma olmuyor ama bu nadir gerçekliyor ve bir oyun boyunca sürüyor
  • Anakart modelimde asustek Z170-K
  • deniz66666 D kullanıcısına yanıt

anakartın 7700k destekliyor

Z170-K - Support (asus.com)

lakin tek işlemciye de 4500 demişler eski ilan bir de.

İ7 işlemci 7700K CPU 4.20GHz - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1167904396

başka yerden daha ucuz bulurum dersen ara ama 500 daha verip z270 anakart da alsan önceki mesajımdaki daha iyi olur.

anakart işlemciyle bitmez oc yapacaksan ki yap diyorum zaten soğutucu da alman gerekir.

o oyun için uğraştığına değmeyecek onu söyleyeyim. sıfır sistem bile alsan olmaz o oyun. ben burada o oyunun mobili için 5800x3d ki 11 bin lira falan sistem kuran birini gördüm 12 binlik devasa kasa 64gb ram vs. pc versiyonu da çok farklı değildir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 21 Mayıs 2024; 14:6:2 >

12100f + h610 anakart bak derim 2. el den.. 7700k ya verecegin paraya degmez. 7700k alsan cikacagin max islemci o olucak fakat 12100f alsan ileride daha yuksek modele yukseltebilirsin...

• rtx295 R kullanıcısına yanıt
    Sorunumu çözüp benim darboğazımı alacaksa hemen alayım
  • 6600 lira iyiymiş bu ama sorununu çözmez. pubg için kozmik sistem toplasan olmaz derken anlatamadım herhalde ben? 

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Tamda ona bakıyordum.

https://www.sahibinden.com/s/o4HA77l1

Şunu gördüm bide. Ya pubg verdiğim bir örnek çok oynadığım bi oyun değil. Knightonline de bile akarak oynatmıyor cpu %100 oluyor öyle diyim😂
  • Ikinci elden 8 senelik islemci kovalamayi bosver guncel i3 bir anakart islemci ram kombosu al.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt

gösterdiği fena değil bana pm'den de sordu dedim güzel elindekileri satsan çok ucuza gelir. bir de soğutucu veriyormuş. yeni i3 lere baksa bu kadar ucuz olmaz ama 610 nasıl kart onu bilmem.

Snowman M200 Rainbow İşlemci Fanı

• Evet

https://www.sahibinden.com/s/o4HA77l1
    Tercihim bu yönden yana olacak. Sizlere pm den de sordum

Alınız.

• Teşekkür ediyorum ilginizden dolayı
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Bende silikon olarak ciddi avantajli 9600kf vardi 5ghz gunluk calisiyordu, o bile 12100f'den zayif kaliyordu. 7700k falan hic sansi yok. Ayrica isi ve guc tuketimi, ileride 14400f gibi islemcilere upgrade imkanini da dusununce bence cok daha mantikli hocam. Turkiye fiyatlarina biraz yabanci kaldim ama akakceden gordugum kadariyla 6k tlye falan hallediliyor gibi

Sahibinden yurtdisi iplere block atmis goremiyorum hocam malesef

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Upgrade muhabbeti hakkında pek bilgim yok hiç araştırmamıştım.
    Size gönderdiğim link te ekstra olarak 32gb 3200mhz ram koymuş soğutucu ile beraber i3 12100f 8k demiş

1000 TL fark için 32 gb alınır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.