arkadaşlar Intel® Desktop Board D975XBX2 anakartım var bugun Ati Saphire HD4830 ekran akrtı siparişi verdim.Anakartım ile tam performans alabilirmiyim? bu Ekran kartında PCI Express X16 2.0 olayı varmıs tam emin değilim anakartım destekliyormu bilmiyorum son olarakta güç kablosu vs gerekiyormus kutudan çıkıyormu yoksa ekstramı almalıyım?
İlginiz ve cevaplarınız için şimidden teşekkürler arkadaşlar.
Ah güzel kardeşim..Kablolar kutudan çıkıyo ama gerçek 350W veya üzeri Power supply ın vardır umarım.Bu linktekihttp://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/D975XBX2/D975XBX2-overview.htm yazılanlara göre PCI Express 2.0 olarak ayrıca yazılmamış,buda anakartında PCI Express 2.0 desteklemediğini gösteriyo ama korkma.PCI 2.0 ekran kartları eski PCI versiyonlarındada sorunsuz çalışabiliyor.İyi günlerde kullan inşaallah.
Sistem ÖZelliklerimide Yazayımda Öneri Yapabilmeniz için.
saol hocam cevabın için PCI Express 2.0 olmaması epey performans düşüşü yatarmı.? Gerçi Bunalrı SOruyorum ama en büyük cevabı kartı takınca alıcam sanırım:(
pcı e 2.0 olmaması performansına hd4830 da etki etmez 4870x2 olsa tamamda senin performansına etki edicekler 2.13ghz de işlemcinin calısması ve 667mhz de duran ramler
overclock lazım onlara
2.0 la eskisi arasında çok fark yok benim anakartım da desteklemiyor 2.0 ama hd4850 olunca işte çatır çatır, çok fark olacağını sanmam. seninki de güzel kart, işlemciye oc yapman gerekebilir tam performans için ama fell psu ları dandik oluyor, bu yüzden bir de güç kaynağı almanı öneririm.
Arkadaşlar bu saate böyle güzel cevaplarınız için gerçekten teşekkür ederim sanırım dediğiniz gibi biraz işlemcimi ve ramlarimi hızlandırmam gerek benim stock halde maximum performans alabileceğim bir sayfaya yönlendirebilirmisiniz bu arada anakartımın bios ayarlarında performans bölümü var ordan işlemci saatini arttırabiliyorum onun limitini nasıl anlayabilirim vs sanırım bu konu için burası pek uygun değil ama sadece oradan ufak ufak arttırsam yakma ihtimalim avrmı işlemciyi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme