Şimdi Ara

İntel E8400 Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim işlemcim e8400 bu işde biraz yenıyım çarpanlarla oynadım 3.00 Ghz i 3.71 e çıkardım... birazda voltajlarla oynadım pc açılmıyor diye... bilgisayar açılırken post ekranında 413x9(3.71Ghz) yazıyor.. fakat cpu-z ile baktığımda hayla 3.00 Ghz görüyor nedenini anlamadım. ama performansda bir artış oldu. sıcaklıkda arttı tabi... asıl sorum e8400 modelinde daha yüksel hızlara çıkan arkadaşlar var mı onu öğrenmek istiyorum nasıl yaptıklarını söylerlerse memnun olurum.

• c1e var onu kapatırsan 3700 mhz gosterır .ben 4500 yapmıstım aynı ıslemcıyle 4 u gecmesı lazım
  • c1e dediğin nerde kardeş söylersen memnun olurum birde 4.5 de stabil olarak çalıştı mı ? benim ramler şuan 826 mhz de çalışıyo.. bi ara işlemciyi 4 e getirdim fakat stabil olarak çalışmadı açılıyo sonra kapanıyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murascal

c1e dediğin nerde kardeş söylersen memnun olurum birde 4.5 de stabil olarak çalıştı mı ? benim ramler şuan 826 mhz de çalışıyo.. bi ara işlemciyi 4 e getirdim fakat stabil olarak çalışmadı açılıyo sonra kapanıyodu.

biosda kardeş..kurcala göreceksin hatta ht yani hypertreadingi kapat acıkken mavi ekran alabilirsin sıcaklıklarda artabilir
  • c1e bıosda bıraz kurcala bulursun .ayrıca 4400 ve 4500 mhzlerde gayet stabıl kullandım ama dedıgım gıbı ıslemcı ve anakart ıcın sogutma sart.oem fan olmaz
  • ya bendeki fan şeyli böyle kasanın arkadan hızını falan arttırıyosun büyük bi fan:S olmaz mı o
  • c1e enabled di disabled yaptım cpu-z den baktıgımda hayla 3.00 Ghz gözüküyor fakat core speed 3700 Mhz de oldu sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.