Şimdi Ara

INTEL E8400 STOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir pc topladım fakat anlayamadığım bir problem var. İşlemcim e8400 fakat windows görev yöneticisinde işlemci için tek grafik gösteriyor. Ayrıca işlemci performansı sisoftware sandra da test ettiğimde olması gereken değerin yarısında puan alıyor.
    Sistemim gigabyte x38-ds4, intel e8400, club3d radeon hd4870 oc edition, 2x1 gb hyperx kingston ram, 500gbx2 seagate hdd raid0,
    tt big typhoon
    Bu sistemle 3dmarkda aldığım puan 7000 civarında, cpu puan 1000 civarı. Sanırım işlemci ile alakalı bir problem fakat ben çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu :S
    yaw bi el atın. Bios updatelerim tmm, işlemci doğru görünüyor cpu-z de falan ama sanki tek çekirdek çalışıyormuş gibi :s
  • Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu :S
    yaw bi el atın. Bios updatelerim tmm, işlemci doğru görünüyor cpu-z de falan ama sanki tek çekirdek çalışıyormuş gibi :s
  • Teşekkürler Astirek, şimdi indiriyorum yolladığın dosyayı. Mesela şuan ki durumda everest tek çekirdek gösteriyor. Aynı şekilde cpu-z de de ikinci çekirdeği göremiyorum.
  • maalesef işe yaramadı :(
  • Bios a girin.
    Load optimized default yapın.
    Ayarları kaydedip çıkın.

Save changes and exit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madlive -- 8 Aralık 2008; 16:10:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: madlive

Bios a girin.
    Load optimized default yapın.
    Ayarları kaydedip çıkın.

Save changes and exit

Denedim ama yine değişen birşey yok :(
    Bios da işlemcinin adı filan doğru, bir sorun gözükmüyor. Acaba çift çekirdek için bir ayar mı var diye araştırdım ama öyle birşey bulamadım ki optimized ayarları yüklediğim halde görmüyor. Birde ilginçtir, başlat- bilgisayarı kapat dediğimde bekletme düğmesi çıkmıyor. bilgisayarı kapata tıkladığımda direk kapatması gerekirken atx olmayan kasalarda olduğu gibi şimdi bilgisayarı kapatabilirsiniz ibaresi çıkıyor. Sonra düğmeye basılı tutarak kapatıyorum bilgisayarı.
  • bence format lazım. sanki eski sürücüler windows ta kalmış..
  • harddiskler sıfır :( kendim raid yapıp sp2 li xp kurdum. Acaba kurulumu yaptığım cd'yi değilde başka bir cd mi kullansam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.