Şimdi Ara

İntel Ekran Kartı Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, dün aldığım Asus X55A model dizüstü bilgisayarımda intel onboard ekran kartı mevcut, öncelikle Windows Ultimate 64 Bit işletim sistemini kurduktan sonra içinden çıkan driver DVD sini takıp otomatik kurulum yaptırdığımda VGA v8.15.10.2653 intel hd graphics driveri kuruyor ve makine yeniden başlatıyor. yeniden başlatınca windows başlatılıyor yazısı ve logosu çıktıktan hemen sonra resimdeki mavi ekran hatasını veriyor. hata sonunda reset atıp yeniden başlıyor ve artık windows başlatılıyor yazısı gelip tekrar mavi ekran gelmeden reset atmaya başlıyor. sistem onarma ve windows olağan şekilde başlasın diye bir seçenek gelince sorunu gidermeye tıklıyorum ve sorunu bulmaya ve düzeltmeye çalışıyor ama düzeltemiyor da, rapor açıklamasında "bad driver" yazıyor. bu sefer güvenli kipte çalıştırıp ekran bağdaştırıcısından sürücüye kaldırınca sürücü de silinsin mi diye kutucuk var onu işaretleyip kaldırıyorum makine açılıyor. windows ekran kartını standart VGA bağdaştırıcısı olarak haliyle zaten görüyor. diğer bütün driverlar sorunsuz yükleniyor. ama ekran kartı sürücüsü ne diğerlerinden önce ne de sonra yüklediğimde olmuyor bu hatayı veriyor. format atıp windowsu yeniden kuruyorum fakat yine değişmiyor. Sürücüyü kendisi çevrimiçi arayıp bulduğunda da yüklüyor ve sorun yine aynı. biosunu win flash ile update ettim .417 sürümüne fakat yine düzelmedi. gariptir aynı bilgisayardan 2 tane daha önce almıştım ve ikisi de aynı sorunu yaşattı ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum, halbu ki çözmüştüm. İntel'in sitesinden pentium işlemciler için HD sürücüsü en son yayınlanan var ama onun da indirme linki yok, bu da linki

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&keyword=Intel%20Pentium%20Processors%20with%20Intel%20hd%20graphics

makinem de bu

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X55A/#specifications

intel b980 2.40 işlemcili

şimdiden teşekkürler...

İntel Ekran Kartı Driver Sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    VirtualBox ekran kartı sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.