Şimdi Ara

intel g41 anakart hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gigabyte Tavsiye ederim, Fakat sıfır almak değer mi tartışılır
  • elimdeki işlemci intel core 2 Quad 9400 artı ekran kartı amd 6850 serisi...şuan kasamda olan ankart intel g31 ddr2 diyorum belki biraz performance artabilir...bu ucuz yolu denemek istiyorum...ramlari ddr3 yapıp anakartı bi üst modele taşıyıp denemek istiyorum...ama bu anakartlardan hangisi daha iyi performance verir onu merak ediyorum...
  • Bu anakartların üstün özellikleri yok standart anakartlardır G41 chipset aynı zamanda ısınan bir chipsettir. Öyle güzelim bir sisteme bu anakart gitmez zaten.

Size tavsiyem ikinci el bakın P45 Anakart alın daha iyi.
  • hımmm aslında anakartı degiştirme sebebim darbogaz olayı var ondan kurtulmak için...normalde yeni sistem kuruyorumda biraz pahalı çıkıoo...şansımı denemek istiorum aslında...işlemci degiştirmek lazım ama para sorun işte bakalım...siz yinede gıgabayt diosun dimii...
  • Bu anakart biraz daha iyi en azından usb 3.0 falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Bu anakartların üstün özellikleri yok standart anakartlardır G41 chipset aynı zamanda ısınan bir chipsettir. Öyle güzelim bir sisteme bu anakart gitmez zaten.

ısınanmı hadi canım ufak atta cicivler yesin 2 yıldır kullanıyorum ne ısınması çoğu bilgisayarcıya sordum onlarda ısınmaz niye ısınsın dediler yani kulaktan duyma şeylerle gelmeyin
  • slm. terapi_triyaki arkadaş doğru demiş elimde asus p5g41t mlx anakart var. dediği gibi g 41 çip felaket derecede ısınıyor. el yakacak can acıtacak kadar.

gigabyte ga g31es2l
    asus p5g41t-mlx

bu iki anakarta sahibim hangisini kullanmalıyım. karar veremedim. bi hevesle asus p5g41t-mlx i aldım kuzey köprüsü felaket derecede ısınıyo uzay montajı esnasında farkettim. gigabyte da ise kuzey köprüsü hiç ısınmıyo. zaten giga yı 2 senedir kullanıyorum sorun yaşamadım. sizce hangisi daha stabil çalışır. bi akıl verirseniz çok sevinirim.
    ---------------------------
    DONANIN HABER sitesini kuranlardan ALLAH razı olsun. o kadar faydalı bi platformki ne zaman bi sorun yaşasam google da arasam karşım hemen ilk sırada DONANIN HABER çıkıyo. bu siteden aldığım tavsiyelerle samsung 740n lcd monitörümü ve samsung 160 ve 120 gb hdd lerimi tamir ettim. örneğin 740 lcd de f301 sigortası atmış olabilir yazmış bi arkadaş dediği sigortayı deiştim sorun düzeldi. bad sectorlu 2 hdd mi de burada bi arkadaşın tavsiye ettiği low level format sayesinde düzelttim. şimdi badsız sıfır hata ile çalışıyolar.

TEŞEKKÜRLER DONANIM HABER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivedik280 -- 24 Mart 2013; 10:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grkn6226

quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Bu anakartların üstün özellikleri yok standart anakartlardır G41 chipset aynı zamanda ısınan bir chipsettir. Öyle güzelim bir sisteme bu anakart gitmez zaten.

ısınanmı hadi canım ufak atta cicivler yesin 2 yıldır kullanıyorum ne ısınması çoğu bilgisayarcıya sordum onlarda ısınmaz niye ısınsın dediler yani kulaktan duyma şeylerle gelmeyin

Ya sen Ne Biçim Konuşuyorsun Bu Hitabı 40 Yıllık Dostuna Yapmıyorsun Konuşmalarına Dikkat Et. Biz BU işin Erbabıyız. Kendim Kaç Kez Gördüm Ateş Gibi Oluyor Chipset Fakat Sorun Yaratmıyor Yine De Standart Bir Anakart Ahım Şahım Değil Bunu Herkes Bİlir
    Orta Seviye Giriş Sistemlerde Şirketlerde Ucuz Hazır Sistemlerde Kullanılır.

Doğru Düzgün Konuşun. Burası Çocuk Yuvası Değil, Kahvehane Değil, Ben Sizi Hiç Tanımıyorum Zira Sizde Öyle. Uslubünüze Dikkat EDİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivedik280

slm. terapi_triyaki arkadaş doğru demiş elimde asus p5g41t mlx anakart var. dediği gibi g 41 çip felaket derecede ısınıyor. el yakacak can acıtacak kadar.

gigabyte ga g31es2l
    asus p5g41t-mlx

bu iki anakarta sahibim hangisini kullanmalıyım. karar veremedim. bi hevesle asus p5g41t-mlx i aldım kuzey köprüsü felaket derecede ısınıyo uzay montajı esnasında farkettim. gigabyte da ise kuzey köprüsü hiç ısınmıyo. zaten giga yı 2 senedir kullanıyorum sorun yaşamadım. sizce hangisi daha stabil çalışır. bi akıl verirseniz çok sevinirim.
    ---------------------------
    DONANIN HABER sitesini kuranlardan ALLAH razı olsun. o kadar faydalı bi platformki ne zaman bi sorun yaşasam google da arasam karşım hemen ilk sırada DONANIN HABER çıkıyo. bu siteden aldığım tavsiyelerle samsung 740n lcd monitörümü ve samsung 160 ve 120 gb hdd lerimi tamir ettim. örneğin 740 lcd de f301 sigortası atmış olabilir yazmış bi arkadaş dediği sigortayı deiştim sorun düzeldi. bad sectorlu 2 hdd mi de burada bi arkadaşın tavsiye ettiği low level format sayesinde düzelttim. şimdi badsız sıfır hata ile çalışıyolar.

TEŞEKKÜRLER DONANIM HABER...

Hocam İki Anakartta Hemen Hemen Aynı Stabil De Çalışır, G41 DDR3 Ram Destekler Avantajı O Olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.