Şimdi Ara

Intel Geliştiriciler Konferansı 2013: 14nm işlemciler, giyilebilir teknolojiler ve dahası.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bildiğin nm şov yapmış başkada bişey yok
  • i7-720QM, ben ne yapam?

Videonun sonundaki demo ne işe yarayacakmış?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz IFA'de vestel hakkında adam akıllı bir haber yapmadınız ya işte o yüzden hiçbir haberinizi izlemek gelmiyor artık içimden.
    İlk baş insan kendi ülkesindeki firmalara öncelik gösterir be.

• konuda merak ettiğim ; intel bundan sonra son kullanıcılar için ürettiği işlemcileri tamamen yonga da sistem şeklinde mi üretecek ?

eğer böyle ise kullanıcıların upgrade yapma şansı kalmayacak gibi görünüyor , ve bu durum markalı üreticilerin oldukça hoşuna gidecek bir uygulama olacak demektir.

belli sistem kalıplarında seri üretim pc ler çıkacak , yeni sistem çıktığında eski atılmak zorunda kalacak ve son kullanıcının toplama ve kendi sistemini yapma özgürlüğü elinden mi alınacak ?

eğer durum böyle olacaksa bu büyük bir israf anlamına gelir.

• yeni xeon işlemciler 12 çekirdekli ve 100 de 50 fazla performans veriyormuş mükkemmel.

• Bir de derler israil nasıl dünyaya hakim? Şakına derim ki, sen yatarken onlar çalışıyor.

• Merak ettim sizce intelin bu mobil islemcisi, snapdragon 800 ile kapışırsa nasıl bir sonuç çıkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 12 Eylül 2013; 22:25:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrhtCnr44

quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

batarya sorunu sadece telefonlarda değil batarya kullanan tüm herşeyde var. benim teorime göre batarya bazı kişiler veya güçler tarafından geliştirilmek istenmiyor. çünkü; batarayalar gelişen teknolojiyle paralel olarak gelişseydi. şu anda benzinle/mazotla çalışan araçlar olmazdı. bence petrol baronlarının (yada petrole hukmeden ulkelerın) bataryaları gelişmesini istemedikleri için bunca yıllardır bataryalarda olması gerekenin çok çok altında gelişmeler olmuştur. yani bataryaların gelişim süreçleri çok yavaş sanki göstermelik bir gelişmeler olmuştur. diğer sektörler çağ atlarken bataryalar gıdım gıdım gelişmekte devrim yaratacak bir gelişme sanki engellenmektedir. bataryalar ne zaman gelişir derseniz bence petrol bitince.... yada 3. dünya savaşı çıktığı zaman çünkü geçmişteki dünya savaşları zamanındaki teknolojik gelişmeler sayesinde bu günkü çoğu teknolojiyi kullanmaktayız...

Üstat katılmıyorum sana elektrik sıkıştırılabilir bir şey değil batarya boyutu ne kadar büyükse amper o kadar yüksektir. Nokia 6600'daki 4C batarya günümüzdeki Nokia C2'de bile hala kullanılmakta. Büyük devletler şu devirde petrolden çok mobil teknolojilerden kazanıyor kimse kendi kötülüğünü istemez. Telefonlar , bilgisayarlar , tabletler , giyilebilir cihazlar ve daha sayamadığım nice üründe batarya pil kullanılmakta geliştirilmesinin gerçekten zor olduğunu düşündüğüm bir yapı bataryalar.

Geliştirilmesine bile gerek yok. Boyutunu artırsınlar ona da razıyız. Sanki inadına yapıyorlarmış gibi hala incelik peşindeler. Bir motorola vardı droid maxx ile diğerlerine uymayan, ona da ne oldu henüz belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Siz IFAde vestel hakkında adam akıllı bir haber yapmadınız ya işte o yüzden hiçbir haberinizi izlemek gelmiyor artık içimden. İlk baş insan kendi ülkesindeki firmalara öncelik gösterir be.

Mesut Çevik ile Canlı'da bu konu açıklandı. İsterseniz izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: goko953

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Siz IFAde vestel hakkında adam akıllı bir haber yapmadınız ya işte o yüzden hiçbir haberinizi izlemek gelmiyor artık içimden. İlk baş insan kendi ülkesindeki firmalara öncelik gösterir be.

Mesut Çevik ile Canlı'da bu konu açıklandı. İsterseniz izleyebilirsiniz.

şimdi izliyorum videoyu
  • vay be intel neler yapıyor biz hala ddr2 ram i 3 işlemcideyiz :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.