Şimdi Ara

İntel hakkında sorularım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız hocam i7 4790k yı kafaya koydum ben bütçede elverişli bütçe 4500e kadar uzanır ben sana diyeyim :D bana önerilen ekran kartları 1300 tl falan...
  • gaming 5 yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

gaming 5 yeterli olur

Link atarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocserhan

quote:

gaming 5 yeterli olur

Link atarmısın ?

kardeş baktım ben sen tek tek bütün parçalar için konu açacaksın ve bilgi sahibi değilsin

toplam bütçeni ver atayım alacağını direk.
  • quote:

quote:

quote:

gaming 5 yeterli olur

Link atarmısın ?

kardeş baktım ben sen tek tek bütün parçalar için konu açacaksın ve bilgi sahibi değilsin

toplam bütçeni ver atayım alacağını direk.

Bir kaç arkadaş yardımcı oldu 3 tane konu açtım zaten :D 2si halloldu. 4500 tl bütçe
  • k serisinden al ve gaming 5 anakart al overclock neden yapmayasınki ayrıca cok zor bir iş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

k serisinden al ve gaming 5 anakart al overclock neden yapmayasınki ayrıca cok zor bir iş değil

Zor iş olduğundan değil, işlemcinin ömrünü düşünüyorum ^^
  • quote:

quote:

k serisinden al ve gaming 5 anakart al overclock neden yapmayasınki ayrıca cok zor bir iş değil

işlemci nin ömrü atıyorum 10 yıl sa o.c ile 6 yıla düşüyor yani abartılacak kdr bi şy yok ortada :D

• quote:

quote:

quote:

işlemci nin ömrü atıyorum 10 yıl sa o.c ile 6 yıla düşüyor yani abartılacak kdr bi şy yok ortada :D

Ya yaparım yapmasına pek gerek yok bence :D

• Yaa arkadas anlamiyorum su oc yapmayacagim mantigini.yapsan nolacak.tek kotu yani biraz daha fazla watt cekecek.o kadar.intel islemci demek en kalasi 4.3 4.5 ghz demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var var gerek var daha cok perf alirsiniz bilgisayarinizdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Var var gerek var daha cok perf alirsiniz bilgisayarinizdan

Hocam ben bir kaç yabancı forumuda ziyaret ettim oyunlarda en fazla 5 fps falan arttırıyormuş yaparım yapmasına ama çok fazla bir şey etkilemiyor :D az fps aldığım oyunlarda o.c kesinlikle yapıcağım ama uzun süre az fps alıcağımı sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Yaa arkadas anlamiyorum su oc yapmayacagim mantigini.yapsan nolacak.tek kotu yani biraz daha fazla watt cekecek.o kadar.intel islemci demek en kalasi 4.3 4.5 ghz demek.

Hocam ben yapmaya karar verdim ama her daim yapmıcam oyun oynarken falan yapıcam bilgisayarı toplamamın amacıda oyun zaten :)
  • 4790K + MSI Z97 PC MATE ile 4.7 ghzde 1.3 voltajla sorunsuz kullanmaktayım. işlemci 915 tl , anakart 250 tl çok çok iyi bir anakarttır dediğim gibi 4.7 ghz deyim. 4790k kullanıcılıarı konusunda da fotolar ve testlerim mevcut. kesin almalısın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.