Şimdi Ara

İntel HD 3000 HD 4000 Neden İYi Delirecem !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm simdi bende gt 9500 gforce nvidia var neyse gta call of duty felan mafia 2 derken sürtüyoz geçen çocuğun birinin i 3 ü varmıs ekran kartı hd 3000 32 mi 64 mü ne adama diyom o anakartta sıfır diyebilirsin ekran kartsız pc dedim olurmu abi gta 5 i lowda açıyo tartıştık açmaz diyom ben gülüyom kendimden emin bi baktık açtı deli oldum bu ne adamlar o zaman boşuna ekran kartı yapıyo benim gt9500 felan hak getire bu arada 1gb gta 5 i hiçç açmıo adam pes fifa yürüyo hd 3000 ne 32mb her şeyi açıyo benimkine göre gta 4 lo low low lowda anca açıyom hd3000 alak o zaman bi i3 işlemci 300 lira ya oh bu ne bunların neresi iyi hafıza yok soldan 2. rakam 0 niye iyi açıklayabilecek varmı veya kullanan herkes kötü kötü diyo her boku açıyo

• Yazdığın yazıyı okurken kör oldum. Intel Hd 530 içeren bir işlemcisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audaxviator. -- 24 Ocak 2017; 22:56:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleykum selam, hicbir sey anlamadim selamin havada kalmasin diye yaziyorum. Meseleyi daha anlasilir kilarsan yardimci oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyor mu

Ciğerli işlemciyse demek ki

Özellikle güncel işlemcilerin dahili grafik yongası çoğu oyunu low ayarlarda 1080p oynatabiliyor.

Nedeni teknolojinin nimetleri diyelim kısaca

Üçüncü defa okudum ekleme yapayım; işlemci teknolojisi gelişti o işlemciyi alan adam mutlaka ona uygun da ekran kartı aldığı için kötü diyor. Senin ekran kartın artık çağ dışı kalmaya başladığı için günümüz işlemcisinin grafik performansı ondan kat kat iyi haliyle seni şaşırttı.

Konuya yeni gelenler için; işlemcinin grafik yongası nasıl oyun oynatabiliyor ekran kartsız? Bunu sormuş konu sahibi. Yani galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 24 Ocak 2017; 23:8:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anladım kardeşim doğru yani ben şunu düşünüyodum benim ekran kartı kötü ama bi hd3000 den iyidir diye düşünüyodum kendi belleği bile yok demekkli benimki çok kötü adamın ekran kartsız bilgisayarı benimkinden iyi ben bu hd serisini çok kötü sanmışsım bunlar belleği ramdan alıyo demi cevaplarınız için çok teşekürler bide audaxviator hd530 demissin anlamdım ne demek istediysen kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.