Şimdi Ara

Intel HD 4600 İzlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @sunbird haklısınız o konuda, ben de deneyebildiğim kadarıyla öyle gözlemledim

@graves or feed
    @fatih211

Hocam Fifa biraz toparladı, fraps oyun içinde 30fpsden aşağı düşmüyor. Highlight kısımlarda düşüyor, o da çekilmez durumda değil ama asıl sorun seste. FPS toparladıktan sonra ses takılmaya başladı, valla spikeri kapattım öyle de zevki çıkmıyor
    Sorun neden olabilir acaba? Oyunda maç içi haricinde ses sorunu yok, başka oyunlarda ya da müzik dinlerken de sorun yok. Sadece fifada maç içerisinde seste takılmalar oluyor, spikerde de efekt seslerinde de.
  • ahmeteralpis A kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen driverları cartu curtu denemişsindir.Aklıma da başka bişey gelmiyor.Ses hiç gelmiyo olsa bişeyler denenebilir ama seste takılma varsa o konuda pek fikrim yok.Başka oyunda yapmıyorsa sıkıntı oyunda olabilir.Zaten yeni çıktığı için orjinal oyun varsa updateleri yap korsan ise sağlam surumlerin çıkmasını bekle aklıma fazla bişey gelmiyor.

Asıl konuya dönersek iyi hoş ama pek de bişey beklememek lazım demekki dahili gpu'dan
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Evet beklememek lazım :D Oyun orijinal, dün yükledim, driverler son ama kısmet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.