Şimdi Ara

intel hd graphics denetim masası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende intel hd graphics 4600 ekran kartı var maksimum performansa ayarlamak istiyorum nvidianın falan denetim masasından direk oluyor ancak intede çözemedim yanda yanda gelişmiş vadı ona tıkladım ancak bu ekran gelişmiş ayarları desteklemiyor diyor acaba bu ayarları nasıl açabilirim ya da maksimum performansa ayarlama paneli başka biyerdemi lütfen yardımcı olun
     intel hd graphics denetim masası intel hd graphics denetim masası intel hd graphics denetim masası

• Soruyu günceleyebilirmiyiz? Aynı sorun bende de var.
  • Konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Laptop'u ilk aldığımda gelişmiş ayarları kullanabiliyordum. Aradan zaman geçti, format falan attım tabi ki, şimdi gelişmiş ayarları kullanmam gerekti ama aynı konu sahibindeki gibi bir uyarı alıyorum ben de.
  • Takip, bende de çalışmıyor o kısım.
  • arkadaşlar öncelikle sağ tık yapın masaüstüne ekran çözünürlüğü en düşüğe alın ondan sonra intele girip deneyin.. ondan sonra çözünürlüğü eski haline getirin..
  • Neden orayı açmaya çalışıyorsun ki bence orada önemli bir ayar yok. http://www.howtogeek.com/245592/how-to-improve-gaming-performance-with-intel-hd-graphics-chips/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 22 Ocak 2017; 21:45:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.