Şimdi Ara

intel hdgraphics

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar acer aspire 5742g notebookta i5 460m ve gt 420m var
    şimdi bu şarjda değilken şarjı çabuk gidiyor hd graphicss de aygıt yöneticisinde görülmüyor
    hd graphics driverini yükleyemiyorum hiç görülmüyor eklemeye çalıştığım zaman ekliyorum ama uygun sürücü yüklenemediğinden düzgün çalışmıyor hatasını aldım nasıl yüklerim işlemci içinde hd graphics mevcut 766mhz ,yardımcı olurmusunuz

• işletim sistemin ne acaba ?
    https://downloadcenter.intel.com/product/81502/Intel-HD-Graphics-2000-for-2nd-Generation-Intel-Core-Processors buradan işletim sistemi ve sistemin bitene uygun sürücüyü indir sistemin 32bit yada 64bit mi ondan emin olupta sürücüyü indir.
  • eklemeyi unutmuşum hiç tanıtamıyorum
  • Aygıt yönetisinde görmüyorsa tanıtamassın...Driver easy programını bir dene.
  • yine olmadı bi tanıtamadım
  • öncelikle aygıt yöneticisinden sürücüyü sil ondan sonra driveri yüklemeyi dene hatta aygıt yöneticisinden sürücüye manuel yol göster driverin olduğu yeri göster birde öyle dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • manuelde yaptım otomatikte yaptım ama hiçbirşekilde olmadı
  • intel hd graphics yazılımını format atarken yüklemediğim zaman sonrasında her yüklemeye çalıştığımda mevcut microsoftla uyumsuz yazılım deyip kabul etmiyordu.halbuki 64bit uyumlu sürücü yazılımı ile.. ta ki format atana kadar olmuyor
  • Firiki F kullanıcısına yanıt
    laptopa direk recovery yapın
  • recovery nasıl yapılır
  • Diskin imajı silinmedi ise.. Alt+F10 kombinasyonu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.