Şimdi Ara

İntel i3 4150 Yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim min 74 max 100 C cıkıyor işlemci macunu sürmem gerekirmı ? hangisi alim gerekiyorsa? simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/1999548/c12d8d50-3075-4ecd-9256-562fde868641.png[/simage]

• ChePa C kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin fanı çalışıyor mu ?
    o işlemcinin o sıcaklıklarda olmaması gerekir, termal macunun yenilenmesi tabiki iyi olur ancak sorun bence işlemci soğutucusunda.
  • valla bilmiyorum ancak son durum bu :/
    Kasa içi SS eklersen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Kasa içi SS eklersen iyi olur.
    hemen ss ekliyorum ancak bir sorum olucak işlemcinin garantisini nereden sorgulayabiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChePa

hemen ss ekliyorum ancak bir sorum olucak işlemcinin garantisini nereden sorgulayabiliyoruz

Alıntıları Göster
     İntel i3  4150 Yanıyor
     İntel i3  4150 Yanıyor

• quote:

İntel i3  4150 Yanıyor
     İntel i3  4150 Yanıyor

Alıntıları Göster
    İki programın karşilaştirilması İntel i3  4150 Yanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChePa -- 1 Eylül 2016; 21:03:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Şu linkten sorgulayabilirsin.

http://www.intel.com/content/www/us/en/support/warranty-center.html
  • Kasa içi kablo düzenlemesi gerekiyor ancak sıcaklık sorunun bununla alakalı değil, termal macunun yenilenmesi gerekir, termal macunu yeniledikten sonra tekrar sıcaklıkları kontrol edersin.
  • quote:

Kasa içi kablo düzenlemesi gerekiyor ancak sıcaklık sorunun bununla alakalı değil, termal macunun yenilenmesi gerekir, termal macunu yeniledikten sonra tekrar sıcaklıkları kontrol edersin.
    Kaç kere denesemde yapamadim kasa içi kablo düzenini bunun için tavsiyeniz varmı ? bide terman macun tavsiyesi alabilirsem
    güzel olur
  • quote:

Kaç kere denesemde yapamadim kasa içi kablo düzenini bunun için tavsiyeniz varmı ? bide terman macun tavsiyesi alabilirsem
    güzel olur

Alıntıları Göster
    i3 işlemcinin o derecelere fırlaması hiç normal değil sadece cpu ısınması kasa sıcaklığını pek etkilemez yani kablo düzeni v.s le sıcaklığı sadece 10 derece kadar düşürebilirsin işlemciye çok yükleniyor olabilirsin yazılımsal olarak bilgisayarında bi tarama yap virüs kaynaklı olabilir kasaya bir egzoz fan tak eğer yoksa baktın hiç olmuyor macunu yenileyip yeni bir cpu sogutucusu al kablolarla fazla oynamanı tavsiye etmem bana göre sorunun termal macun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratokm -- 1 Eylül 2016; 22:15:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beratokm

i3 işlemcinin o derecelere fırlaması hiç normal değil sadece cpu ısınması kasa sıcaklığını pek etkilemez yani kablo düzeni v.s le sıcaklığı sadece 10 derece kadar düşürebilirsin işlemciye çok yükleniyor olabilirsin yazılımsal olarak bilgisayarında bi tarama yap virüs kaynaklı olabilir kasaya bir egzoz fan tak eğer yoksa baktın hiç olmuyor macunu yenileyip yeni bir cpu sogutucusu al kablolarla fazla oynamanı tavsiye etmem bana göre sorunun termal macun

Alıntıları Göster
    işin ilginç yanı işlemci 15 gün kullandım bu derecelere cıkması cok şaşirtici.biostayken 60 derece oluyor . Hangi macunu kullanmamı öneririsiniz

• quote:

Burdan nasıl yapabilirim ek bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

quote:

Burdan nasıl yapabilirim ek bilgi verebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    uzun süredir kullanıyorsan macun özelliğini yitirmiştir. markası önemli değil macun olsun yeter. ancak ilgiçtir ki o sıcaklıkta bilgisayarın kendini kapatması gerekir?

• Işlemci fanini şok temizle altının macununa kadar isleciyide çıkarıp temizle macun yoksa bile sogutur
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

Işlemci fanini şok temizle altının macununa kadar isleciyide çıkarıp temizle macun yoksa bile sogutur

dostum yalnız işlemci sıfır nerdeyse sorun macunda sanırım
    İlk önce Processors yazan yere tıklıyoruz ve açılan yere işlemci kutusunun üzerinde yazan FPO Number yani Finished Process Order (FPO) numarasını yazıyoruz ve arama yaptırıyoruz.
  • quote:

İlk önce Processors yazan yere tıklıyoruz ve açılan yere işlemci kutusunun üzerinde yazan FPO Number yani Finished Process Order (FPO) numarasını yazıyoruz ve arama yaptırıyoruz.

barkodun üzerinde yazmiyor fpo
    kutunun resmini eklersen birde ben bakayım.
  • quote:

kutunun resmini eklersen birde ben bakayım.
    Arkadaş macun sürmem gerekir mi diye sormuş sanırım hiç macun sürülü değil . Benim de başıma gelmişti ne gerek var bence abartıyorlar diyip sürmeden takmıştım soğutucuyu, benzer sıcaklık değerlerine ulaştım. Macunu sürünce 20 lere 30 lara indi sıcaklık.

Macun olarak hocam OC zaten yapamazsın o işlemciyle git bir bilgisayarcıya bana en ucuzundan termal macun de, daha önce sürmediysen de youtube'dan vs. bi kaç video izleyerek yardım alabilirsin. Sorunun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.