Şimdi Ara

[SATILDI] [SATILDI]İNTEL CORE İ7 12700K LGA 1700 12.NESİL İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1700 AMD / Intel #Intel Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI]İNTEL CORE İ7 12700K LGA 1700 12.NESİL İŞLEMCİ

Merhabalar,

Sistem yükseltmesi nedeniyle boşa çıkan 12. Nesil İntel Core İ7 12700K işlemcim satılıktır. İşlemcinin ilk sahibi olup sıvı soğutma ile birlikte kullandım. Herhangi bir sorunu bulunmayıp kutusu mevcuttur ve 28 Nisan 2025 tarihine kadar garantilidir. İşlemci ile ilgili fazla teknik detaya gerek olmasada 8 Performans,4 Verimililik çekirdeği olmak üzere toplamda 20 izlekli bir işlemci olduğunu, 600 ve 700 serisi anakartlarda DDR4/DDR5 desteği bulunduğunu belirtelim.

[SATILDI] [SATILDI]İNTEL CORE İ7 12700K LGA 1700 12.NESİL İŞLEMCİ

FİYAT:7500 TL

Takas yok sadece satılıktır. Ödeme sonrası Yurtiçi kargo ile her yere kargolanır. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hedefte 14700k var herhalde. İyi satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt

14700K aldım hocam şu an kullanıyorum. Bu nedenle ilandaki işlemci yeni sahibini bekliyor.[SATILDI] [SATILDI]İNTEL CORE İ7 12700K LGA 1700 12.NESİL İŞLEMCİ 

• Fiyat takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşlemci @gumusbilgisayar Ahmet Bey' e satılmıştır. Ödemesi alınmış olup Perşembe günü kargolayacağım. Her iki tarafada hayırlı olsun.[SATILDI] [SATILDI]İNTEL CORE İ7 12700K LGA 1700 12.NESİL İŞLEMCİ 

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam teşekkür ederim. 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.