Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
4
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı

Merhabalar,

21.09.2022 tarihinde sıfır kapalı kutu olarak Vatan Bilgisayardan aldığım ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC Edition ekran kartı satılıktır. İş temposu ve çeşitli sağlık sorunları nedeniyle çok az bir süre kullandım ve bu nedenle satıyorum. Mining vs gibi işlerde kesinlikle kullanılmadı. Kart kendi serisinin en serin çalışan modellerinden olup herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Kutu-fatura ve tüm içeriği mevcuttur. Fatura kesim tarihi 21.09.2022 ve bu tarihten itibaren 3 yıl garantilidir.

[SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı

FİYAT: 13999 TL. Takas, GET vs yoktur. Fiyatım son, mining çıkması, oynanmayan yeri kalmayan kartlarla karıştırılmasın. Daha uyguna almak isteyen bu kartları tercih edebilirler.[SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı 

Lütfen ciddi alıcılar ulaşsınlar kimsenin vaktini boşa almayalım. Ödemesi ulaştıktan sonra Yurtiçi/Aras kargo ile özenli bir paketleme ile gönderilir. Muğla Bodrum'dan elden teslim edilir. Alıcısına hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 13999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Eylül 2025 Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Murat kardeşim duyunca çok üzüldüm,tekrardan rabbim şifa versin.Umarım en kısa sürede iyileşir aramıza geri dönersin.İyi satışlar sağlıklı günlerin olsun

• Geçmiş olsun Murat acil şifalar dilerim.

• Tekrar Hayırlı satışlar dilerim [SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı 

• Teşekkür ederim. Kart ve diğer ürünler şu an için satılık değiller. Geçen hafta kontrolleri yaptık çok şükür olumsuz bir durum görünmüyor ama bir ay kadar gözlemleyeceğiz. Bu nedenle ilanları güncellemiyorum. Gerçi henüz bir ay bile olmayan bir karta gelen fiyat tekliflerini görünce ölsemde satmam diye düşünmedim değil, içi açılmamış, termali fanı ile oynanmamış, miningte kullanılmamış tertemiz karta bu kartlardan daha düşük fiyatlar ile ulaşıldı. Sağlık elbette önemli ama ihtiyaç oldu diye o fiyata satacağıma bir yakınıma bırakırım daha iyi, olurda satmam gerekirse fiyat yine aynı olacak. Daha uyguna almak isteyen mining çıkması kartlara yönelebilir.[SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Tekrar geçmiş olsun Murat. bencede ölü fiyatına satıcağına satma hiç. şu 1 aydır piyasa allak bullak zaten sende bılıyorsun. sağlıcakla kal arkadaşım. [SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı 

• Vallahi canınım kartı ölü fiyatına satıyorsun.[SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün güzel ve fiyatınız ciddi manada makul hocam hayırlı satışlar

• Kart @justcontrol arkadaşımıza satılmıştır. Ön ödemesi alınmış olup Pazartesi günü kargolanacaktır. Her iki tarafada hayırlı olsun.[SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı 

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, hayırlı olsun. Çok teşekkür ederim ilgi ve alâkanıza.

• Fiyat çok iyiydi, hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. Darısı başıma.[SATILDI] ASUS TUF RTX 3080 Tİ OC EDİTİON 12GB GDDR6X Ekran Kartı 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.