Şimdi Ara

İntel i3 4160 mı Amd fx 6300 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat 6 çekirdek ve o.c performansından dolayı fx6300 diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: black37

Fx 6300 mu
    bunu oneren varmi hala yaw bildigin çöp
    i3 4160 toz yutturur istedigin kdr oc yap g3258 i bile gecemezsin fx 6300 le

Tabiki geçemez FX6300 G3258'i bahsettiğin işlemci 1000TL lik İ7 lerden daha iyi sonuçlar verebiliyor duruma göre

• i3 4160 al gitsin fx 6300 hem ısınır hem eski teknoloji ilerisi için güncelleme şansın olmaz. Hem 4160 ile 4 çekirdek isteyen fifa 15 gibi bir oyunu da oynayabiliyorsun yani çekirdek sıkıntısı da yaşamazsın. Zaten 2 gerçek çekirdek 2 de sanal çekirdek var oyunlarda 4 çekirdek olarak görülüyor işlemci bir sıkıntı yaşamazsın. Amd3 soket baya eski güncel LGA 1150-55 ile ileride i5 veya i7 serisine kolaylıkla terfi edebilirsin.
  • Yorumlarınız için sağolun güzel fikir sahibi oluyorum. Bu arada oyun bilgisayarı için değil arkadaşlar genelde programlar için falan performansı düşük fiyatta yüksek bir bilgisayar toplayacağım. Web tasarım çizim - kodlama ve Php Mysql geliştirme üzerinde çalışmalar yapıyorum. AMD'yi genelde oyun için öneriyorlar. Bu tarz bol programlar (Yani bi Adobe serisi falan gibi düşünürseniz) için bir biglisayarda İntel daha iyi performans mı gösterir?
  • Yusuf Berki kullanıcısına yanıt
    Aslında oyun için intel öneriliyor genelde.
  • g3258 gibi bir işlemci varken xeon işlemci alanın aklında şüphe duyarım.

O yüzden tercihim fx 6300.
  • bu saatten sonra çift çekirdekli bir işlemci alınmaz kesinlikle i3'lü karşılaştırırsak tabiki fx 6300 daha iyi

benim favorim her zaman core i5 serisi işlemcilerdir uzun sürede götürür
  • G3258 al geç cift xeon işlemciyi tokatliyor
    Oyun için daha çok intel önerilir 4160 daha yenidir ve güncellemek daha kolay olacaktır fx6300 ise hem daha eski güncellik durumu ise yeni soket geleceği kesin gibi artık . Fx6300 az bütçede gayet fp işlemcisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Şubat 2015; 16:09:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.