Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Eylül 2022; 23:6:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crime

arkadaşlar lütfen (mümkünse) resimli anlatacak biri var mı? ya da aşağıdaki sorulara cevap verebilecek?

1. macunun hespi mi sürülecek?
    2. doğru uygulanış şekli nasıl?
    3. macunun paketinden çıkan sticker lar ne işe yarıyor?

NOT: İşlemci ve macun da yenidir(sıfırdır). Anakart Asus P7P55D-E LX buna uygulanacak...Teşekkürler...

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=170&Itemid=1

• quote:

Orijinalden alıntı: Crime

sadece 1. ve 3. soru kaldı diğelerinin cevabını buldum...

1. sorunun da cevabı orada yazıyor. ne kadar kullanman gerektiği... pirinç ile bezelye tanesi arasında bir kütle sür işte. hepsini kullanman AŞIRI olur ve soğutucuyu oturttuğunda yanlardan taşıp, fışkırır anakartın, soketin falan komple batar.

3. sticker ile ne demek istiyorsun anlayamadım. ben birçok termal macun aldım ama paketten hiç sticker çıkmadı. kasana yapıştırman için, süs amaçlı olmasın o?
  • aynen yav bu sticker neye yarıyo anlamadım
  • Macunu düzeltmeye yarıyor galiba ama gereksiz gibi.bu arada eski sistemde i3 540 vardı stok fanla 4.14 de stabil kullanıyordum
  • biraz geç olacak ama
    o sticker kare şeklinde boşluk içerir ;işlemciyi oraya koyarsın sürerken işlemci dışına taşmaz.
    kredi kart gibi olan şey ise macunu düzgün sürmek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.