Şimdi Ara

Intel i5 12400F- RTX 3060 DDR5 Sistem önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rica ederim hocam. Normalde Asus'tan kaçan birisiyim. Ama bu dizilim de iş görür. Render performansı birincil öncelik olduğu için işlemciye yatırım yapmak daha mantıklı sizin dediğiniz gibi. Aşağıdaki linke göre RAM ve PSU uyumlu gözüküyor. Link attığınız siteler konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ben alışverişimi genellikle Amazon üzerinden yapmayı tercih ediyorum. Eğer aynı ürünler var ve cüzi bir fark var ise oradan da alabilirsiniz.

Anakart konusuna gelirsek bu anakart PCI-E 4.0 destekli. İleride ekran kartını yükseltmeniz gerekecekse, anakartı değiştirme ihtiyacınız olabilir. Belki o zamana kadar bütçeye uygun daha düzgün anakartlar çıkar.

Seçeneklere CPU soğutucu eklemeyi unutmayın. AM5 destekli.

PRIME X670-P WIFI|Anakart|ASUS Türkiye

• Yorumlarınız için teşekkürler. Asus tercih etmemenizin sebebi nedir acaba hocam ? Ekran kartı birincil öncelik olmadığı için belki ilerde dediğiniz gibi bir sistem upgrade yapabilirim o halde bu dizilim ile devam edeceğim.

Evet CPU soğutucuyu unutmuşum onu da ekleyeyim.

• trmkc kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Asus ile daha önce 1-2 sorun yaşamıştım. Bir de forumda, yetkili asus servisi ile ilgili çok fazla negatif yorum var. O da kaçınmamın nedenlerinden biri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.