Bildirim
Intel I5 4670 İşlemciye 1150 MicroATX Anakart ve DDR3 8 GB Ram tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anakart asus h81m plus RAM gskill ripjaws
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki Plus ile C olan model arasındaki fiyat farkına değer mi sizce?
RAM konusunda; normalde Gskill Ripjaws 2x4 GB Dual CL7 1333 Mhz DDR3 kullanıyorum. Değiştirmeye gerek yok sanırım? -
Bu arada dediğiniz modelde işlemci teknolojisi i7 yazıyor, C modelinde ise i5 yazıyor. 1150 soketlerin hepsini desteklemiyor mu? Yoksa anakart işlemcisi mi fark ediyor? -
Bende şu b85m gamingi merak ediyorum h97 pc mate yerine onu alsam mı acaba değer mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
h97 pc mate de boş bir anakart öyle ekstrem özellikleri yok yani fiyatı uygun olursa b85 gaming alınır fakat h97m g43 fiyatına yakınsa onu almak daha iyi olabilir M2 slotu gibi bir artısı var -
Elinizdeki ramleri sırf ufak bir mhz artışı için değişmenize gerek yok
Anakart bütçeniz ne kadar ve plan nedir bütün hepsini yazmışsınız ama mosfetleri üstünde soğutucu olan ortalama bir anakart işinizi görecektir -
Bütün listeyi forumda bilgi amaçlı olması açısından yazdım. Geri dönüp baktığımızda da neler olduğunu ileride görebiliriz
ASUS H81M-C alacağım gibi duruyor i5 işlemci destekli dendiği ve fiyatı uygun olduğu için. Bütçem ortalama bir karta değer biçimde olacak, F/P dediğim için burdan da anlaşılmalı aslında
Buna göre ne önerebilirsiniz? RAM'leri değiştirmeyi şu an ben de düşünmemeye başladım. Yenilik olmamış yıllardır ve yaklaşık 3 yıl önce aldığım RAM'ler yeterli ilginç şekilde. -
ben aynı işlemci ile H97M-Plus ve Corsair Vengeance LP kullanıyorum -
Hocam h81m c de ön usb 3.0 bağlantıları yok h81m plus da var daha uyguna msi pro vd de ön usb 3.0 lar var gerekli ise böylesi uygun olabilir
Ayrıca mosfet soğutmalı h81 d3 da düşünülebilir ön panel usb 3.0 malesef ondada yok.Ama iyi kötü üstünde mosfet soğutması taşıması olası bir ısınma senaryosunda çarpan düşürmenin önüne geçebilir (Testerenecmi Hoca bunu açıklamıştı bulursam bu konuya ekleyeceğim)
Özellikle bu tip anakartların dar kasalarda daha fazla ısınma potansiyeli oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X