Şimdi Ara

İntel i5 4670k Soğutucu Tavsiyesi Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar i5 4670k + Gtx 780 ikilisini alıcağım lütfen yardım edin stok fanı yükte kaç derece ısı alıyor stok fanı iyimidir iyi değilse hyper 212 evo almayı düşünüyorum değerleri gösteren istatistikler varsa atarmısınız Yükte 60 dereceyi geçmeyen ve overlock yapılabilen bir fan lazım bütçe 170 TL 'yi geçmese iyi olur. hyper 212 evo gayet mantıklı geldi bana yükte kaç derece ısı alırım 4ghz'e çıkarırsam ne akdar sorun olur. Birde işlemci ve ekran kartının ısı,sıcaklık,ad isim seri no, o.c yapılması için gerekli ve güvenilir programlar varsa bildiğiniz adını yazarmısınız şimdiden tşkler :)

• haydi ama yardım eden yok mu ?
  • Seidon 120v galiba o fiyatlara makul sivi soğutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 19 Haziran 2014; 21:35:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Seidon 120v galiba o fiyatlara makul sivi soğutma.

hocam vatanda stoklarda yok
  • Bütçeyi biraz esnetebilirsen :

Thermalright Silver Arrow SB-E - 175 TL
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-silver-arrow-sb-e-intel-ve-amd-islemci-sogutucusu-lga1155-2011-ve-fm1-soket-uyumlu.html

Vatan Pc den olsun dersen :

CM TPC 812 V2 - 140 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/tpc-812-v2-lga-775_1156_1155_1366_2011-am3_fm1_fm2-islemci-sogutucusu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 20 Haziran 2014; 4:53:50 >

• Mesajımı değiştirdiğim için görmedin TR Silver Arrow SB-E 175 TL ye alabileceğin en güçlü soğutucudur
    Benim önerdiğim TPC 812 V2 de X6 dan iyidir
    Cicili bicili kırmızılı görüntüsü yanıltmasın
    Üstelik söylediğin fiyatı baya aşıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Anakart tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

Mesajımı değiştirdiğim için görmedin TR Silver Arrow SB-E 175 TL ye alabileceğin en güçlü soğutucudur
    Benim önerdiğim TPC 812 V2 de X6 dan iyidir
    Cicili bicili kırmızılı görüntüsü yanıltmasın
    Üstelik söylediğin fiyatı baya aşıyor

kırmızı görüntüsünden değil baya üstün bir cpu cooler baya sağlam gözüküyor Max 275 TL bütçem var şimdi hocam gözden geçirdim su soğutma alıcaktım seidon xl 120 gürültüsünü çekemem diye hava soğutucusu planlıyorum ağır yükte ve o.c de 55-60 dereceyi geçmeyecek soğutma lazım :)
  • DoğukanuA kullanıcısına yanıt
    Aynı söylediklerinden banada lazım. Up :)
  • En ağır Yükte i7 4770 var Hyper 212 evo var 60 C yi geçmiyor macun az sürmüştüm macunu yenileyeceğim bu kez 50 55 C yi geçmeyecek

• Hocam eğer bütçe varsa ve kasan el veriyorsa mutlaka thermalright silverarrow sb-e extreme olan modeli almalisin. O fiyata hatta o fiyatın biraz daha üzerine dahi alabilecegin en kuvvetli soğutma sistemi. 200 TL ve hizli kargo teknobiyotikten.

• 275 tlye h90 olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bavkel

Aynı söylediklerinden banada lazım. Up :)

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

En ağır Yükte i7 4770 var Hyper 212 evo var 60 C yi geçmiyor macun az sürmüştüm macunu yenileyeceğim bu kez 50 55 C yi geçmeyecek

macunu az sürmüşsen baya etkiliyor çünkü cpu cooler ile işlemci arasında fanın heeryerine temas etmesi lazım yoksa istediğin performansı veremez bu arada tavsiyem olsun çok sıkma mümkün olduğunca ince tabaka bırakmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

275 tlye h90 olması lazım.

hocam benim önerdiğim fanlardan hangisi daha iyidir sıvı soğutma almıyacağım çünkü sistemim iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

quote:

En ağır Yükte i7 4770 var Hyper 212 evo var 60 C yi geçmiyor macun az sürmüştüm macunu yenileyeceğim bu kez 50 55 C yi geçmeyecek

macunu az sürmüşsen baya etkiliyor çünkü cpu cooler ile işlemci arasında fanın heeryerine temas etmesi lazım yoksa istediğin performansı veremez bu arada tavsiyem olsun çok sıkma mümkün olduğunca ince tabaka bırakmaya çalış.

Evt biliyorum o heyecandan sistemi takıp çalıştırılması heyecanı ile macun sürümüne pek önem vermedim.şimdide eriniyorum söküp macun sürmeyi

• quote:

quote:

quote:

Evt biliyorum o heyecandan sistemi takıp çalıştırılması heyecanı ile macun sürümüne pek önem vermedim.şimdide eriniyorum söküp macun sürmeyi

bence hemen sür küçük bir yeri boş kalsa bile ısı değerleri ve cpu performansı arasındaki fark uçurum gibi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence hemen sür küçük bir yeri boş kalsa bile ısı değerleri ve cpu performansı arasındaki fark uçurum gibi :)

Evet biliyorum farkındayım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.