Şimdi Ara

intel i5 6402p amd r9 390'nı besler mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba intelin yeni çıkan i5 6402p modelini amd r9 390 ekran kartıyla kullanmayı düşünüyorum. İşlemci oyunlarda herhangi bir darboğaz yaratır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir dar boğaza sebep olabilmek için 3-4 tane gta 5 açmalısın bence gayet iyi bir kombine olmuş bir sıkıntı çıkmaz g3258 gibi bir işlemci bile güçlü ekran kartı ile gayet iyi bir performans sergiliryor
  • Yaratmaz gayet iyi besler ama alabiliyorsanız i5 6500 almanızı öneririm
  • hic bi sıkıntı olmaz 6500 ile arasında ki farkı hissetmezsin bile. i5 6600k almadiktan sonra 6400 6402p 6500 almışsın hiç bi farkı yok bana göre bütçeye göre seçim yapılmalı tamamen.

• Tabikide Arada Ufak farklar var bende zaten belirttim eger alabiliyor 6500 hatta 6600 Alması daha iyi olacaktır
  • genel olarak yazdım zaten bütçesi sınırlı ise zorlamasin diye.

• Tabikide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q8400 ve GTX 1070
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkür ederim herkese. 6500'e de bütçem yetiyor. Peki 6500 overclock olur mu k ibaresi yok. Olmuyorsa aynı fiyat skalasında(varsa) "k" versiyonlu bir işlemci tavsiye edebilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibnrusd -- 10 Nisan 2016; 3:52:34 >
  • ibnrusd İ kullanıcısına yanıt
    6500 malesef overclock olmuyor overclock işine girerseniz 6600K almalı ve Z serisi anakart almanız lazım buda fiyatı baya bir artıracaktır overclocksuzda çok güçlü işlemcidir bu işlemciler
  • Peki teşekkür ederim. Bu arada ilerde cannonlake işlemci kullanabilmek için hangi chipset anakart alınmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.