Bildirim
intel i5 6402p amd r9 390'nı besler mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir dar boğaza sebep olabilmek için 3-4 tane gta 5 açmalısın bence gayet iyi bir kombine olmuş bir sıkıntı çıkmaz g3258 gibi bir işlemci bile güçlü ekran kartı ile gayet iyi bir performans sergiliryor -
Yaratmaz gayet iyi besler ama alabiliyorsanız i5 6500 almanızı öneririm -
hic bi sıkıntı olmaz 6500 ile arasında ki farkı hissetmezsin bile. i5 6600k almadiktan sonra 6400 6402p 6500 almışsın hiç bi farkı yok bana göre bütçeye göre seçim yapılmalı tamamen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabikide Arada Ufak farklar var bende zaten belirttim eger alabiliyor 6500 hatta 6600 Alması daha iyi olacaktır -
genel olarak yazdım zaten bütçesi sınırlı ise zorlamasin diye.
Tabikide -
Cevaplar için teşekkür ederim herkese. 6500'e de bütçem yetiyor. Peki 6500 overclock olur mu k ibaresi yok. Olmuyorsa aynı fiyat skalasında(varsa) "k" versiyonlu bir işlemci tavsiye edebilir misiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibnrusd -- 10 Nisan 2016; 3:52:34 >
6500 malesef overclock olmuyor overclock işine girerseniz 6600K almalı ve Z serisi anakart almanız lazım buda fiyatı baya bir artıracaktır overclocksuzda çok güçlü işlemcidir bu işlemciler -
Peki teşekkür ederim. Bu arada ilerde cannonlake işlemci kullanabilmek için hangi chipset anakart alınmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X