Şimdi Ara

Intel i5 6402P işlemci yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CPU= Intel i5 6402P.
    GPU = MSI AMD RX470 8 GB.
    PSU = 600W.
    Anakart = MSI Bazooka B150M.

Çoğunlukla CS:GO oynuyorum 100-250 arası FPS alıyorum düşük ayarlarda ve 1280x960 çözünürlükte, kendimce çözümü işlemciyi upgrade etmekte buldum, aklımda i7 8700K var ama anakartımla uyumunu veya ekrar kartıyla entegresinde sıkıntısı olur mu bilemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum, başka işlemci önerinizi de bekliyorum.

• alınacak bir işlemcinin veya anakartın ekran kartına etkisi olmaz, ama 8. nesil işlemciler de sizin anakartınıza olmaz, bu anakart değişmeden sadece 6xxx ve 7xxx serilerinden intel işlemci seçebilirsiniz, ki onlar da çok pahalı, anakart ve işlemciyi değiştiririm derseniz am4 anakart ve ryzen işlemci tercih edebilirsiniz, ryzen 5 1600 1024x768 very low - çoklu cpu etkin halde ölüm maçında 200-250 fps veriyor, training botzda 350-450 arası oynuyor
  • hocam merhaba, bende de i5 6400 vardı, çok düşündüm, araştırdım.8.nesil işlemcileri zaten şuanki anakartınıza takamıyorsunuz.(intel satış stratejisi) 6.nesil veya 7.nesil i7 işlemciler 2.elde sıfır ryzen parasına satılıyor. Size tavsiyem direkt olarak anakart+işlemci ve ram'inizi paket halinde satın, üzerine biraz ekleyerek ryzen'e geçin.Tavsiyem fiyat/performans olması açısından ryzen 1600 12nm.b450 bir anakart ve 16gb 3200mhz ram alırsınız, ileride yine upgrade yapmak isterseniz sadece işlemcinizi değiştirip kolaylıkla 3.nesil ryzen'e geçebilirsiniz.
  • Cevaplar için teşekkürler anakartı değiştirmekten başka çare yok anlaşılan intel için de amd için de ben biraz paraya kıyıp r7 2700x alabilirim gibi geliyor Bi sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarsiSS

Cevaplar için teşekkürler anakartı değiştirmekten başka çare yok anlaşılan intel için de amd için de ben biraz paraya kıyıp r7 2700x alabilirim gibi geliyor Bi sıkıntı olur mu?
    Bi kaç kişi anakartımı değiştirsem i7 8700k alsam bile ekran kartı zayıf kalacağı için tersine darboğazdan bahsetti. Bu ne gibi sorunlara yol açar ?
  • Bence Intel almayın,10. nesil ile chipset değişecek.AMD işlemci ve iyi bir anakart alırsanız 4. nesil işlemciler kullanabilirsiniz.
  • Şu an almayı düşünüyorsanız AMD işlemciler daha mantıklı gibi duruyor. Ya da intel 10. nesli bekleyebilirsiniz. AMD'nin güçlü işlemcileri karşısında durabilmek için F/P işlemcisi yapabilirler, yapmaları gerekiyor. İyi bir fiyatla gelirse i5 10400 6/12 gayet iyi bir opsiyon olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel i5-8400
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.