Şimdi Ara

İntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb işlemci , 16Gb DDR4 3200Mhz Ram SATMAKTAN VAZ GEÇTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    İntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb cache 14nm işlemci Sıfırı + Akasa Fan

Gigabyte Z170X G3 DDR4 anakart Sıfır fiyatı

2x8GB Corsair DDR4 3200MHz Ram Sıfır fiyatı

Asus HD7870 2GB DDR5 256 Bit V2 ekran kartı Sıfır fiyatı

256 GB Samsung 840Evo SSDisk Sıfır fiyatı

300GB WD 64Mb cache 7200 devir Disk

Asus otomatik ısı kontrol sistemli kasa ( Fanlar sistem yüküne göre hızlanıp yavaşlıyor ses çok azalıyor)

500W FSP 80+ PSU Sıfır fiyatı

Asus DVD yazıcı

Win10 Pro64 Tr kurulu verilecektir. (2.diskte sistem kurtarma imajı ile birlikte format atarken 1 cd takarak 10 dk sisteminiz hazır olacak) Win10 Pro Tr fiyatı

Sistem 4.3 Ghz Stabil çalışıyor.
    Dizüstü kadar fan sesi çıkarıyor.
    Anakart , işlemci 18 ay garantileri var, Ram ömür boyu garantili , diğer doananımların garantisi yoktur. Takas düşünmüyorum, ayrı parça satışı yapılmıcaktır. Sorularınızı pm ile sorabilirsiniz.

Sistem sıfır alınırsa şuan 4000TL civarında tutuyor.

Fiyat : 3000 TL den indirdim 2600 TL

Ankara içi çalıştırılır, denetilir, elden teslim edilir.

0505 359 3441 İsmail ÇINAR

Satmaktan vaz geçtim.

İntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb işlemci , 16Gb DDR4 3200Mhz Ram SATMAKTAN VAZ GEÇTİMİntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb işlemci , 16Gb DDR4 3200Mhz Ram SATMAKTAN VAZ GEÇTİMİntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb işlemci , 16Gb DDR4 3200Mhz Ram SATMAKTAN VAZ GEÇTİMİntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb işlemci , 16Gb DDR4 3200Mhz Ram SATMAKTAN VAZ GEÇTİMİntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb işlemci , 16Gb DDR4 3200Mhz Ram SATMAKTAN VAZ GEÇTİMİntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb işlemci , 16Gb DDR4 3200Mhz Ram SATMAKTAN VAZ GEÇTİMİntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb işlemci , 16Gb DDR4 3200Mhz Ram SATMAKTAN VAZ GEÇTİMİntel İ5 6600K soket 1151 3.5 GHz 6Mb işlemci , 16Gb DDR4 3200Mhz Ram SATMAKTAN VAZ GEÇTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 29 Kasım 2016; 21:11:37 >

• İşlemci + anakart ve ram şeklinde satmayı düşünür müsünüz? Düşünürseniz fiyat nedir?
  • İşlemci+anakart+ram için takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ilginize teşekkür ederim. Ama ilanda parça satışı olmayacağını yazmıştım.
  • vedatkerem V kullanıcısına yanıt
    olurda fikrinizi değiştirip parça parça satarsınız diye hocam yoksa okudum ilanı yani :)
  • SoNuAzKaEn kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. :)
  • hayırlı satışlar hocam
    fiyat takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: garahobit

hayırlı satışlar hocam
    fiyat takip

Teşekkürler.
  • 4, resimde sağ altta bir ucu kablo ile bağlı cıvata var dikkat ediniz. sistem çalışırken anakarta temas etmesi halinde kısa devre oluşturabilecek potansiyeli var...bunun anlamı en az 1000 tl masraf :)
  • Sitem ekran kartı dışında güzel bir sistem. Güzel bir power ve 1 tb hdd takviyesi ile çok güzel bir oyuncu bilgisayarına dönüşebilir ( ekran kartı hariç).

2. olarak Asus HD7870 2GB DDR5 256 Bit V2 ekran kartı ekran kartınız 4 sene önce çıkmış bir ekran kartıdır ve siz referans fiyat olarak vatandaki stokta bulunmayacak fiyat güncellemesi yapılmamış bir link vermişsiniz.

7870 ve 951 lira sıfır fiyat :D Bu 2 linin yan yana gelme ihtimali yoktur ..

Rx 470 ler o fiyattan satılıyor.. Bu kısmı düzeltin ve ilan fiyat durumunuzu güncelleyin onun haricinde güzel sistem hayırlı satışlar ..
  • ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    Uyarınız için teşekkür ederim. Orda görünen civata değil ısı sensörü güney köprüsü üzerine termal macun ile yapıştırdım. Fan hızları güney köprüsü ısısına göra hızlanıp yavaşlıyor.
  • melihkamarat M kullanıcısına yanıt
    İlgi ve alakanıza teşekkür ederim yardım amaçlı yazdığınızı anlıyorum. Linkin uygun olmadığını demişsinizde bari uygun linki verin de ekliyim ben bulamadım. Şu anki linki eklemeye mecbur kaldım. Ayrıca ilanın fiyat durumu gayet iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 19 Kasım 2016; 23:8:55 >
  • 4 sene önce çıkmış bir karta sıfır fiyatlı bir link referans veremezsiniz. Bulamazsınız da sıfır satışını.

Forumda 7870 ler 280-300 bandından satılmakta. 2. el konularını araştırıp 2. el fiyatını ekleyebilirsiniz sadece. İyi günler.
    Melih bey öneriniz ile ekran kartı linkini düzelttim. Ne iş yapıyorsunuz? merak ettim. Sanırım bi meşgulüyetiniz yok. Herkesin satışına müdahale edip fiyat düşür felan yazmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkerem

Melih bey öneriniz ile ekran kartı linkini düzelttim. Ne iş yapıyorsunuz? merak ettim. Sanırım bi meşgulüyetiniz yok. Herkesin satışına müdahale edip fiyat düşür felan yazmışsınız.

Komik bir soru. Üniversitede Lisansüstü eğitim görüyorum 24 yaşındayım ve boş vakitlerimde forumla ilgileniyorum.. Alım satım yaptığım ürünler oluyor buradan ve sahibinden.com üzerinden. Forumda ölücülerde mevcut 500 liralık ürüne 200 lira veren. Yada ekran kartına bisiklet takası teklif veren.. Yada 300 lira edecek kartına 500-600 lira yazanda mevcut aynı sizin gibi. Bunları gördükçe uyarıyorum ve düzeltilmesini sağlıyorum.

7870 dediğiniz kart 280 liradan 2. eli satılan bir kart ve siz bu karta 4 sene önceki fiyat güncellenmemiş bir linkten stokta yok sıfır fiyat referans verirseniz hele ki bu meblağ 950 liradan bahsediyoruz komik kaçar. Ve böyle yorumlar yapmamız normal. Diğer fiyat düşür dediğim kişilerde bu tarz komiklikler yaptığı için yorum yazıyorum.

Ayrıca tavsiyelerime uyup fiyatlandırmalarını düzgün seviyelere çekip satışını rahatça gerçekleştiren kişilerde var tavsiyeler için teşekkür ediyorlar.

Sevgili Melih bey, üniversite okumuş üstelik yüksek lisans yapmanıza memnun oldum. Bende belediyede çöpçü olarak çalışıyorum. O yüzden fiyatlardan pek anlamaz cahil bi adamım. Bu makineyide çöpten buldum zaten. Ben ekran kartıma 500-600 TL fiyat istemedim. Fiyat felan yazmıyor yanında. Başka link bulamadığım için mecbur kaldım. 950 TL yazan firma suçludur elinde olmayan ürüne. Beni üçkağıtçı gibi lanse etmeye çalışmanız hiç hoş değil. Şimdi neden insanların ilanlarının yoruma kapalı olduğunu anlıyorum. Kasa için yazdığım fiyat uygun bir fiyattır. Malımın ederini ben belirlerim. İşine gelen alır , gelmeyen almaz. Eğitim ve iş hayatınızda başarılar dilerim. Sürçü lisan ettiysek affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 20 Kasım 2016; 12:33:37 >
  • İlk yorumumda yazdığım mesaj :

Sitem ekran kartı dışında güzel bir sistem. Güzel bir power ve 1 tb hdd takviyesi ile çok güzel bir oyuncu bilgisayarına dönüşebilir ( ekran kartı hariç).

2. olarak Asus HD7870 2GB DDR5 256 Bit V2 ekran kartı ekran kartınız 4 sene önce çıkmış bir ekran kartıdır ve siz referans fiyat olarak vatandaki stokta bulunmayacak fiyat güncellemesi yapılmamış bir link vermişsiniz.

7870 ve 951 lira sıfır fiyat :D Bu 2 linin yan yana gelme ihtimali yoktur ..

Rx 470 ler o fiyattan satılıyor.. Bu kısmı düzeltin ve ilan fiyat durumunuzu güncelleyin onun haricinde güzel sistem hayırlı satışlar ..

sisteminize bi hakaret veya laf etmedim. Bu kısmı düzeltin ve ilan fiyat durumunuzu güncelleyin onun haricinde güzel sistem hayırlı satışlar dedim.

Ve siz konuyu nerelere çektiniz. Şuan boş laflar savurduğunuzun farkında değilsiniz. Oysaki güzel bir yorum yaptım ve sadece düzeltilmesi gereken 1 yer hakkında size bilgi verdim. Ayrıca vatan bilgisayarın burada bir suçu yok çünki o ekran kartının satışı ve ilanı siteden kaldırılmıştır. Siz googleden aratarak sitenin 4 sene önceki ilan ve satışını bulup 950 tl diye sıfır fiyatını referans vererek en büyük cahilliği yapmışsınız zaten. Halada gelmiş burada bana laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Biraz araştırsanız konunuzu açarken bu durumlara zaten düşmeşsiniz. Ve ben tabikide sizi uyaracağım bunu tatlı bir dille ve güzel bir yorumla yapmama rağmen hala boş laflar ile karşılaşıyorum.

Yazıktır yaşınıza ve bilgilerinize ki ilk yaptığım yorumumdan konu nerelere geldi. Blok listeme eklenen bir diğer üye. Teşekkürler hayırlı satışlar. Konunuzu yeniden açıp bildiğiniz yoldan satışınıza devam edebilirsiniz.

Kartın sıfırnı bulamazsınız demiştiniz. Buyrun 7870 sıfır fiyatı ilanı. Asus bundan iyidir. http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-hd7870-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html
    Hayata atılınca ne kadar bilgili olduğunu göreceksin.
  • Fiyat takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.