Arkadaslar biraz forumda arastırdım pahalı bir sey aramadıgım icin 2 urun buldum ancak onlarda 1156 uyumlu degil galiba cevrilebilir mi bilmiyorum ancak yine de ben yazıyım:
Bunlar dısında i7 1156 ya uygun tavsiye edebileceginiz sogutucu var mı acaba?Bir de sessizlik icin ekstra fan gerekir mi o sogutucuya...
Ben Tuniq tower 120 extreme kullanıyorum, gayet memnunum. unşversal bir bağlantı aparatı var neredeyse3 tüm soketleri destekliyor. ancak içinden çıkan termal macun iyi değil, yanına bir tane almak gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: merittt
Ben Tuniq tower 120 extreme kullanıyorum, gayet memnunum. unşversal bir bağlantı aparatı var neredeyse3 tüm soketleri destekliyor. ancak içinden çıkan termal macun iyi değil, yanına bir tane almak gerek.
Bende termal macun var o sorun olmaz...Peki bu sogutucuya ekstradan sessiz fan felan almak lazm olur mu?Bir de boyutları çok büyük gibi ram slotlarını kapatmasın?
ben de yanılıp thermaltake ve bağlantı kiti aldım. montajı o kadar sıkıntılı ki. vidaları sıkıyorum sıra ile milim milim saatlerce çalışmadı sistem kendi vidalarını çıkardım ufacık vidalarla tutturdum bu sefer açıldı ve performansı beklediğim gibi değildi. ben kendi adıma yanlış bir seçim yaptığımı düşünüyorum.
Bende o tarz seylerle hic ugrasmamak icin SUNBEAM Tuniq Tower-120 siparis verdim...
Umarım seni de cok ugrastırmamıstır kolay gelsin...
Bu alternatifi de değerlendirebilirdiniz aslında. Thermalright ultra 120 extreme rev c seviyesinde performans sergileyebiliyor.
Yine de seçiminiz kötü sayılmaz. Tuniq'in tek eksisi, fanının normal ve hafif üstünde devirde dahi sesli olması. Düşük devirde bile sizi tatmin edeceğinden bu bir eksi değil. Tasarımı güzel, güçlü bir soğutucu sonuç itibarı ile. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.