Şimdi Ara

Intel I7 14700KF SIFIR SATILIR 12.000 TL son FIYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
5
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1700 AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Intel I7 14700KF SIFIR SATILIR 12.000 TL son FIYAT

Intel i7-14700KF.

Yeni alindi hic kullanilmadi, malesef anakartimla uyumlu olmadigi icin satiyorum. Paketi Acildigi icin iade yapmadilar malesef. Garantisi gecerli Hepsiburada dan 3 hafta önce alindi.

Yeni Fiyati 15.240 TL

12.000 TL SON FIYAT

Istanbul.

Intel I7 14700KF SIFIR  SATILIR 12.000 TL son FIYAT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Mart 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İade almak zorundalar kullansanız bile hakem heyetine başvurun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam yanlış anlamazsanız hiç referansınız yok. Önce kargo sonra ödemeyi kabul ederseniz ben alabilirim.

• Hepsiburada dan iade talep ettim, dükkan sahibi aradi paketi actiysaniz almayiz dedi, sonrada hepsiburada da reddedildi iade istegi.

Tam ne yapmalayim yardimci olabilcek varmi. Ilk defa böyle bir durumla karsilastim.

@Kıvan Ç malesef o sekilde gönderemem fakat cok tanilan arabulucuk yapan biri varsa forumda, ona da ufak bir pay veririm.

• Arthy A kullanıcısına yanıt

İade başvurunuzu 14 günlük cayma hakkınız dolmadan yaptıysanız E-Devlet üzerinden başvurabilirsiniz.Ekran görüntüleriyle beraber zamanında başvurmanıza rağmen cayma hakkınızın engellendiğini belirtin.

Geciktiyseniz hepsiburada iade almamakta haklı.

Anakart modeliniz nedir hocam nasıl bir uyuşmazlık yaşadınız ? Böyle pahalı bir işlemciyi neye göre aldınız aceba merak ettim doğrusu.

Arabulucu olayı uzak bir ihtimal ne yazıkki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 4 Nisan 2024; 23:45:49 >
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt

Google dan baktimda, 6 ay a kadar sürebilirmis dava. Bu cok uzun bir süre :/ . Ben kendim cok anlamam pc islerinden arkadasim tavsiye etti bende siparis verdim guvenip. Anakartim amd mis megersem oyle patladik biraz. Yeni anakart alip taktirmak vs biraz sikinti o islere girmek istemiyorum. Sonra bu olayi baska bir arkadasa anlattim oda bana 7800x3d al diyor simdi oyuzden bunu satip onu alirim muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam tüketici hakem heyetine başvurduğunuzda o kadar uzun sürmez diye düşünüyorum.

Ayrıca 7800x3d alıncada patlayacakmışsın gibi geldi bana. Şuan am5 bir işlemci mi kullanıyorsunuz da 7800x3d güncelleme yapacaksınız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5600x var suanda, patlicakmissin derken tam anlamadim, am5 nedir ?

Hocam 5600x söküp aynı anakarta 7800x3d takamazsın hocam anakartı değiştirip ddr5 ram alman gerekir.

• cok sagol bilgiyi verdigin icin.

• 7900x ile takas yapar misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.