Şimdi Ara

Intel i7-5960X, i7-5930K ve i7-5820K Haswell-E [İncelemeler Geliyor] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
5
Favori
16.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden biz teknoyu kırpaçlardık, şimdi tekno bizi kırpaçlıyor
    Allah bizi tekno'ya karşı utandırtmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkiler göründü.
  • Amd utandırma beni

• trktlh kullanıcısına yanıt
    hadi bakalim. gelecegi varsa gorecegide var.

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    5960X bana çok uzakta 5930 belki.. :)

• Güzel paylasım :D Alacakların cepleri yanacak :)

• Bravo.qwertuu kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:57:35 >
  • 2015 ne ya ben haziran temmuz gibi bekliyordum hadi eylül ekimde olur ama 2015 ne abi
  • bir doğan l parası

• i7 5960x ve i7 5930k'daki 2xPCI x16 ne oluyor ki ? O işlemcilerle CF-SLI x16 x16 şeklinde çalışacakta i5 5820k ile x8 x8 olarak mı çalışabilecek ? Tuhaf geldi söyleyince bile bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

i7 5960x ve i7 5930k'daki 2xPCI x16 ne oluyor ki ? O işlemcilerle CF-SLI x16 x16 şeklinde çalışacakta i5 5820k ile x8 x8 olarak mı çalışabilecek ? Tuhaf geldi söyleyince bile bak

eğer dediğin gibiyse 5930k alınır yok öyle olmaz ise bence 5930k almak mantıksız olur 5820k da 6 çekirdekli sadece 0,2 ghz fark var
  • PCIe 3.0'da X16 ile X8 arasında şu an pek fark oluşmaz normal bir kullanıcı için ama 4k çözünürlükte 2 slota yerleştirilmiş 290X2 kartlarla yapılacak bir Quadfire kurulumunda x16 fark yaratabilir.

Bunun dışında işlemcilerin Oc potansiyellerinde bir fark olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 28 Mayıs 2014; 10:15:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Intel i7-5960X, i7-5930K ve i7-5820K Haswell-E  [İncelemeler Geliyor]

Cevap mükemmel bizim milletin huyumu ne hiç bakmadan yorum yapmak

• 2 tane 290x takacak adam, 2x16 olan CPU alır zaten :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Su anda sadece intelin yol haritası olarak gorunuyor. cunku ddr4 un performansı daha denenmedi. Alınırlık ne durumda belli degil.Her ne kadar 2015 desede bence oturması 2016 yı bulur..
  • 20 megalayt
    şuanki işlemciler bile 2x16 kullandırabiliyorken bu 5820k'da böyle birşey olacağını zannetmiyorum, tablo orjinal değil gibi sanki
  • Birden fazla sekme açık olunca yanlış yere yanlış soruyu sormuşum. Sırıtmış. Fena olmuş. :) Kendim eksileyim dedim eksileyemedim. :)
    Madem öyle şöyle bir soru sorayım.
    Fiyatları şimdiki i7 EDT aralığında mı olur yine?
  • arkadasla aramızda özel anlasiyoruz anlayamazsiniz.

dediğiniz gibi olsaydı her yere kopyala yapıştır yapip ,23000 küsur mesaj atıp, kendi kullandığım ürünü sürekli ve zorla başkalarına aldırmaya çalışmam da lazımdı

iste o zaman söylediğinizde haklısınız derdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Benim sistemimi değiştireceğim çipset ya bu olacaktır ya da bundan sonraki DDR4' ün 2. nesili.

Ama 6 çekirdek vs. hoşuma gitti açıkçası.Birde güzel bir tane 144 Hz monitör patlattımmı süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 28 Mayıs 2014; 0:18:45 >
  • ayrica bunlar x99 anakart islemcileri soket 2011 yada adi ne soket olursa , coreler cogaldikca isi artisi cogaliyor bunlari sogutup o.c yapmak ve stabilite zor olacaktir , yani islemcileride , duzgun anakartlarida pahali olacaktir , bunuda unutmamak lazim
    4k cozunurlukde 4 yada 8aa acan 32-64gb ddr4 ile oyun oynayabilir herhalde daha asayi cozunurluklerde ben sanmiyorum cok bir faydasi olacagini ama yukarida birsey yazdim hemen - basmislar , kullanicinin cebi icin konusuluyor yoksa her cikani direk alalim mi? birseyde yazmaya gelmiyor alip kullansa cikinca neyse
    ddr2 vs ddr3 testleride buna uyuyor ki ddr3 ile ddr4 arasindada o kadar fark yok

tabi benim ki gormeden kullanmadan konusmak :]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 28 Mayıs 2014; 1:43:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.