Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 INTEL I7-6700K SORUNSUZ Satın Al 24 Kasım 2021 20:39 1 1 INTEL I7-6700K SORUNSUZ Merhabalar,Laptop almak istedigim icin sistemi dagitiyorum. Islenciyi 2016 Haziran sonuna dogru aldim. Kutusunu bulamadim yeniden bakacagim. O.C. hic yapilmadi, herhangi bir sorunu da yoktur, tikir tikir calisiyor. Isteyen arkadasa yaklasik 1 senedir kullandigim sogutucuyu da yollayabilirim. Cok super bir sey degil, stok fan gibi dusunebilirsiniz. Istanbul ici elden alisveris tercihimdir, iyi forumlar dilerim. Fiyat: 1300 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EVGA 750 GQ 80 PLUS GOLD YARI MODULER GUC KAYNAGI SATILIK SIFIR KUTUSUNDA BLUE YETI X World of Warcraft Special Edition Mikrofon CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB(4x4) 3000Mhz CL15 INTEL I7-6700K SORUNSUZ