Şimdi Ara

İntel i7 950 1366 Pin İşlemci Fanı Almam Gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel i7 950 Tipi işlemcim için Fana ihtiyacım var.Performansı önemli birde sesi önemli oluyor benim için.Eski işlemci fanım bozuldu sanırım.
    Sistemim
    - Asus Saber Tooth x58 Anakart
    - İntel i7 950 1366 pin İşlemci
    - Zootac Nvidia 250 Eco Ekran kartı
    - Termal Take Kasa

Bütçem 100 - 145 lira arasındadır.Suan bilgisayarim 10 dk çalışmıyor.Fan tavsiye edebilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Merhaba
    İntel i7 950 Tipi işlemcim için Fana ihtiyacım var.Performansı önemli birde sesi önemli oluyor benim için.Eski işlemci fanım bozuldu sanırım.
    Sistemim
    - Asus Saber Tooth x58 Anakart
    - İntel i7 950 1366 pin İşlemci
    - Zootac Nvidia 250 Eco Ekran kartı
    - Termal Take Kasa

Bütçem 100 - 145 lira arasındadır.Suan bilgisayarim 10 dk çalışmıyor.Fan tavsiye edebilirseniz sevinirim.

Merhaba, AKASA Venom Voodoo işinizi fazlasıyla görecektir.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=92127

• Benim kasaya uyumlu mudur ?
    bir kaç tane 150 tl olan ürünlerdende tavsiye verebilirmisiniz
  • quote:

Benim kasaya uyumlu mudur ?
    bir kaç tane 150 tl olan ürünlerdende tavsiye verebilirmisiniz

Bu soğutucu gayet başarılıdır fazla para vermenize gerek yok.

Kasanızın modeli nedir TT yazmışsınız da modelini belirtmeniz gerek.
  • Thermal Take Element T kasa modelim.

Bilgisayarı uzun süre ağır yük altında çaliştirmam gerekebiliyor.. Oyun severi kuracağim 10 - 20 kişilik pc 24 - 30 saat çalişabilir. Bu yüzden dedim 20 - 30 tl için kötü birşey almak istemiyorum diye
  • quote:

Thermal Take Element T kasa modelim.

Bilgisayarı uzun süre ağır yük altında çaliştirmam gerekebiliyor.. Oyun severi kuracağim 10 - 20 kişilik pc 24 - 30 saat çalişabilir. Bu yüzden dedim 20 - 30 tl için kötü birşey almak istemiyorum diye

Akasa Venom Voodoo gayet etkili bir soğutucudur.

Kasanıza da sığar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TT Frio OCK nın soğutması Venom Voodoo dan biraz daha iyi.
    Ancak ;
    1. Fanları gürültülü, min. 1200 rpm de çalışıyorlar, özellikle sese hassas olanların yaklaşmaması iyi olur.
    2. Fanları 13 cm yani standart dışı, ilerde değiştirmen gerekse sıkıntı yaşarsın.
    3. Fanları PWM değil, devirleri potansiyometre yardımıyla elle ayarlanıyor.
    4. Hepsiburada.com çok pahalı satıyor, aynı ürün Eksen de 169 TL ye satılıyor.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/thermaltake-frio-ock--cl-p0575--islemci-sogutucusu.aspx

200 TL ye kadar çıkabiliyorsan tartışmasız aşağıdakini öneririm :

NOCTUA NH-D14
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2597

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 1 Mart 2013; 2:55:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

TT Frio OCK nın soğutması Venom Voodoo dan biraz daha iyi.
    Ancak ;
    1. Fanları gürültülü, min. 1200 rpm de çalışıyorlar, özellikle sese hassas olanların yaklaşmaması iyi olur.
    2. Fanları 13 cm yani standart dışı, ilerde değiştirmen gerekse sıkıntı yaşarsın.
    3. Fanları PWM değil, devirleri potansiyometre yardımıyla elle ayarlanıyor.
    4. Hepsiburada.com çok pahalı satıyor, aynı ürün Eksen de 169 TL ye satılıyor.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/thermaltake-frio-ock--cl-p0575--islemci-sogutucusu.aspx

200 TL ye kadar çıkabiliyorsan tartışmasız aşağıdakini öneririm :

NOCTUA NH-D14
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2597

Dediğiniz ürün anakartda yamulmaya sebeb oluyormuş araştırmalarım sonucunda bunu öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum.Bu ürün dışında başka tavsiyeniz varmı ? fiyat 1590 - 200 tl arasında olabilir.

• quote:

Dediğiniz ürün anakartda yamulmaya sebeb oluyormuş araştırmalarım sonucunda bunu öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum

Başka tavsiyem yok.
  • Arkadaşlar sistem özelliklerimi üst mesajlarda yazmıştım. iki fan arasında kaldım.
    NOCTUA NH-D14
    Akasa Medusa

bu iki fandan hangisini tercih etmelyim ?
  • Akasa Venom Voodoo yu tercih et kafan rahat olsun. fazla para vermeye gerek yok gayet etkili ve 1yılda çalışsa bilgisayarın stabil olarak fazlası ile soğutacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

Akasa Venom Voodoo yu tercih et kafan rahat olsun. fazla para vermeye gerek yok gayet etkili ve 1yılda çalışsa bilgisayarın stabil olarak fazlası ile soğutacaktır.

Sadece Noctua ve Venom Medusa için seçim yapmak istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

Akasa Venom Voodoo yu tercih et kafan rahat olsun. fazla para vermeye gerek yok gayet etkili ve 1yılda çalışsa bilgisayarın stabil olarak fazlası ile soğutacaktır.

Sadece Noctua ve Venom Medusa için seçim yapmak istiyorum.

ikiside iyi yani anakartının rengine göre seçim yap derim bakırların iletkenlik değerlerini bulamadım ikisi arasında tavsiye edemiyeceğim yanlış olmasın
  • Benim tek korkum sistemime uymaması sanırım.
    6 gb 3x2 gb kinston ram var 3 tane 2 gb lik yani hyperx
    zotaac gforce 250 ekran kartı var. sığar mı sığmaz mı bilmiyorum
  • tt frio soğutucu lazımsa elimde var her şeyi ile kutusunda kullanılmadı fazla. şu anda boşta... eğer lazımsa uygun bir fiyata veririm...
  • akasa venom medusa aldım.Su anda 6. Ram slotunu görmüyor bilgisayar.2,4,6 olarak takıyorum ramleri
  • anladım iyi olmuş ozman senin için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.