Intel i9 işlemci ve RTX 3080'li oyun bilgisayarı - Casper Excalibur G911 ile oyun oynuyoruz!
-
-
dh'ye özel güzel indirim yapmıyorlar mı
-
Videodaki ürünün kurulumları 46.000'den başlıyor:
https://www.casper.com.tr/urunler?cat=laptop-oyun-bilgisayari&series=84&desc=false&selectedGameList=&stock=false&components=68:2516|96:2472
-
Biraz fiyat indirmeleri lazım. Özelleştirme kısmı güzel. Özelleştirince 24.330 tutan G900 laptobun takibindeyim. 20 bin altına inerse niyetleneceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 24 Aralık 2021; 21:09:17 >
-
Akakçe'den bakıyorum. Dolar 10-11 lira iken 16.000 olan laptoba mesela hala 20.000 diyor. Gerçek değerine inmedikçe alınmaz.
-
O fiyata gider asus msi alınır
-
anakart üreticisi olmayan firmaların,
dizüstünde hangi marka anakart kullandıklarını,
hep merak etmişimdir. !
-
Genelde clevo firmasının hazır anakartları oluyor. Bu cihazlarda zaten bakın büyük bir oranda clevo hazır notebooklarıdır, üstünde marka adı basılır öyle buraya gelir ve burada satılır. Kabaca sistem böyledir.
Clevo ise dünyanın en büyük notebook üreticisi konumunda olması lazım. Ama bu firma ne mesela ? foxconn gibi düşünebilirsiniz. Foxconn'a kimler üretttiriyor apple'dan tutta asus'a bilmemneye kadar binlerce firma var. Clevo da böyle bir firma.
Ama ayrımı şudur; asus msi gigabyte veya markası neyse büyük markalardan söz ediyorum, clevo'a giderler derler ki hacı benim yeni notebook cihazım bu bu bu özellikte olacak bu bu bu speclerde vereceksin bu bu bu klavyesi şu bu adaptörü herşeyine kadar kendisi verir tasarımını söyler ve clevo da pekala ağabeylerim size özel üretiyorum der ve üretir.
+ olarak dışarda o cihazın yedek parçasını çok kolay bulursunuz. İşte msi gaming x89 bilmemne modeli diyelim, çinden tutta ülkemizdeki yedek parçasına piline adaptörüne kadar herşey kolayca bulunur çünkü orada notebook üreticisinin marka adının önemi yok asıl markasının önemi var.
+ çevremde ve bana da tamire çok böyle etiket firmasının notebookları geldi. Bu cihazların yedek parçasını bulmak çok zor. Bulunsa bile şu sıkıntısı var biosları eski ve uyduruk bir bios olduğu için mesela windows'un güncellemesi yeni sürümlerinde donanım uyumsuzluğu inanılmaz derecede yüksek. Mesela bir update çıktı klavyenin renklerini ayarladığınız yazılımı çalışmıyor ne yapacaksınız ? eski windowsta mı duracaksınız güncellemeden ? bekliyorsunuz ki marka güncellesin öyle size yeni yazılımı versin de klavyenizin renklerini ayarladığınız yazılımı çalışsın değil mi ? veriyorlar mı peki ? hayır. Etiket markaların eeeeeeeeeeeeen büyük sorunu malesef budur.
+ Yurtdışında bu markaların bir community yani kullanıcı topluluğu da olmadığı için resmen sorunu çözmek için savaşıyorsunuz. Bana sadece tamire gelen cihazların yarısından fazlası etiket markası ve de en büyük sorun yaşadığımız cihazlarda etiket markası oluyor. Menteşesi kasası heryeri problem. pili ölüyor orjinali yok zaten orjinal diye birşey de yok toplama kafasıyla alınmış cihazlar bunlar, pil öldü araştır et yap işte muadil pil bul takarsın o pil 6 ay gider sonra çöp.
Hani bu kadar şeyi düşününce haliyle bunca parayı bir cihaza verirken insan önemsiyor bunları. Yani şimdi herhangi bir pc bilen adama sorun yada alacak olana msi mı alır etiket markası mı alır ? aynı veya benzer fiyat diyelim ikisinin de donanımları benzer neyi alır insanlar ? markayı alır değil mi ? hani bizim firmalarımız bunu düşünmesi gerekiyor. Rekabet edeceğin alanda ürünler üretirsen kazanırsın. Yıllarca birtane yerli telefon üreten firma bizim rakibimiz apple dedi de durdu sonuç ? apple'ın yüzde 1'i bile değilsin ya, hayır bu özgüvenle alakası yok ki adamın rakibi değilsin zaten ama rakibiymiş gibi davranıp kendini rezil etmek sıkıntı.
-
Donanımı ile güçlü bir model olmuş. Excalibur modelleri ile güzel yol almaya devam ediyor Casper. i9 11980HK işlemci ve RTX3080 grafik kart performans olarak daha ne olabilir ki dedirtmiş. Güzel içerik. Teşekkürler. :)
-
ikinci el anlamında, ve aynı zamanda -0- olarakta
en iyi diye bileceğin ilk 3 firmayı sıralaya bilirmisin !?
-
Tasarım gayet başarılı. İçeriği de fazlasıyla tatmin edici. Hem işlemci hem de ekran kartı performansı üst seviye. Casper Excalibur adından ciddi anlamda söz ettiriyor. İnceleme için teşekkürler :)
-
güçlü işlemci ve ekran kartını iyi soğutmuş laptop değerler gayet iyi
-
Gerek cihaz spesifikasyonu gerekse inceleme çok güzel olmuş elinize sağlık.
-
excalibur bu ara sıkça söz ettiriyor kendinden inceleme için teşekkürler
-
11980HK ve RXT3080 Muazzam bir makine olmuş, performans olarak tasarım olarak gayet mantıklı gözüküyor
-
Cihaz her seyiyle cok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seravdag -- 27 Aralık 2021; 11:6:27 >
-
Fiyatın düşmesi gerekiyor.
-
Sistem ve konfigürasyon harika inceleme için teşekkürler.
-
Şu community konusu gerçekten en önemli sorunlarından biri. Sırf bu sebeple bu tarz custom sipariş geçen firmalardan artık temkinliyim. Ancak çok üst düzey bir özelleştirme, ekstra hizmet - teknik modifikasyon falan olmalı ki bu tarz bir şeye değsin. Anlamıyorum aslında bu kadar pahalı modeller için olmasa da çok farklı şeylerde deneyebilirler 20 bin TL'lik cihazlar Türkiye'de kaç tane satılıyor olabilir? Ürünleri sipariş etmeden önce iletişime geç soğutma da sıvı metal gibi ekstra bir çözümlemenin maliyete yansıması nasıl olur gibisinden diye?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X