Şimdi Ara

İntel İris Plus Graphics 640

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba başlıkta yazdığım ekran kartı iMac'te Football Manager oynamak için yeterli olur mu?

• Eğer oyunun MacOS desteği varsa sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet MacOS desteği var. Ben ilk kez Mac kullanıyorum, kullananlar Mac'te oyun oynanmayacağını söylüyorlar bende buna istinaden sordum kullandığım cihaz desktop bile olsa cihazın zorlanmasıyla beraber ısınma sorunu ile karşılaşırmıyım gerçi oyunun mininmum sistem gereksinimlerini kullandığım cihaz rahatlıkla karşılıyor yinede kafam karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk-A

Evet MacOS desteği var. Ben ilk kez Mac kullanıyorum, kullananlar Mac'te oyun oynanmayacağını söylüyorlar bende buna istinaden sordum kullandığım cihaz desktop bile olsa cihazın zorlanmasıyla beraber ısınma sorunu ile karşılaşırmıyım gerçi oyunun mininmum sistem gereksinimlerini kullandığım cihaz rahatlıkla karşılıyor yinede kafam karışıyor.

Sıkıntı çıkmadan oynarsınız
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Daha önce bana bu konudada (https://forum.donanimhaber.com/yeni-aldigim-laptop-ekraninda-dusey-cizgiler--129671722#129678688 ) yardımcı olmuştunuz. O cihazı Vatan Bilgisayar iade aldı bende yerine iMac satın aldım umarım kısa sürede alışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.