Şimdi Ara

İntel işlemci farkı i5-i7 yardım..!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Seviyene düşmeyeceğim üzgünüm iyi akşamlar.
  • Bence ilk başda i5 al yeterli olur.Oyun oynatacaksan i5 yeterlidir.İleride i7 alıp upgrade edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Dostum Sunu Bosver Allahin intelcisiy'le Ne Muhatab Oluyorsun AMD'ye Kufur Eden Zavalliyi Gec Gitsin .

• Arkadaşlar yazmış ama i7lerde ht özelliği var yani sanal işlemci artı turbo boost yani oc özelliği var çekirdek sayıları fazla oluyor i5lere göre farkları bunlar..
  •  İntel işlemci farkı i5-i7 yardım..!!!

Arkadaşlar bu benim topliyacagım bilgisayardır eksik olan parçalara sahibim oyüzden buraya eklemedim. Fiyat olarak aralıgımn bu maximum 3250 tl, doların dahada düşmesini bekliyorum ki düşüşte şu aralar.

Şimdi merak ettiklerim şunlar

İşlemci için: i5 6600K ile i5 4690K arasında ne kadar fark var. 60 tl fark var ancak özellik olarak merak ettim 6600k 14nm 4690k 22 nm işlemci bu nm olayı ne kadar etki ediyor merak ettim. eğer daha iyi bir özellikteyse i5 6600k için 60 tl farkı verir alirim önemli değil.

Anakart : İşlemci ve acaba ram uyum sağlar mı orda gözüken ana kart gigabytin sitesinden baktım 2133 Mhz, Oc ile diğer değerlere artıyor 2400 e de arttıgı için rami 2400 lük seçtim ama arttırmassam ram im 2133 de çalışır mı acaba? cepteki paraya uygun bu oldugu için. gigabytin sitesindende baktıgım üzere ana kart i5 i destekliyor ama yinede sormak ihtiyacında bulundum uyumluluk sıkıntısı çıkar mı ?

Ekran kartı: Bu özelliklerde en iyisi bu gibi gözüküyor daha iyisi gtx970 galiba oda ateş pahası bunun fiyatına göre.

Monitör: Daha iyi bir fikriniz varsa alirim bende pek emin değilim bundan ama renk oranını çok begeniyorlarmış yorumlarda okudum. ışık sızdırması oldu bende diyen bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcalpha

Ekran kartını ve ram i değiştirmeni öneririm
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-2x4gb-hyperx-fury-black-series-ddr4-2666mhz-cl15-12v-xmp-ram.html

ekran kartı için evganınkinin çekirdek hızı ve bellek hızı daha ileride daha iyi olmaz mı ?
    Ramler içinde 2x4 double, 1x8 single dan daha mı iyi performans verir ?

• Famera kullanıcısına yanıt
    Çekirdek ve bellek hızı çok önemli değil R9 380 daha üstün bir kart.GTX760 ın rakibi R9 270x tir.

• hertürlü şeyi öğrenmek için soruyorum sapphire sıkıntı felan çıkarır diyenler oluyor yazılım olarakda gerideymiş doğrumudur ??
  • Famera kullanıcısına yanıt
    AMD ekran kartlarında en iyi kartları üreten firmalardan biridir Sapphire uygun fiyatlıdır sıkıntı çıkarmaz çıksada servisi iyidir zaten servisi msi ile aynı şirket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 20 Kasım 2015; 17:47:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.