Şimdi Ara

İntel işlemçi için bilgi edinme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir kasa toplamaya karar verdim ilk önce amd fx x8 8370e işkemçide karar kıldım sonradan beni vazgeçirdiler.şimdi intel i5 6500 14nm 3.2ghz işlemçi almak istiyorum sizin bu işlemçi hakkında bilginiz varmıdır.performansı,memnun kalınma gibi isterseniz diger bileşenlerimide yazabilirim hem para biriktiriyorum.hmde doları bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hyouka H kullanıcısına yanıt
    intel Al Simdi Ki AMD'den Uzak Durmak Lazim Ama Zen islemci'lerde Bu Durum Degisiyor.

sistem işi uyum içinde olmalı bir diğer parçalarını da yaz. 6500 yanına h170 b150 anakart ve ddr4 ram alınır (ddr3 anakartlar olmasına rağmen yüksek volt ddr3 ramlerin zarar verme potansiyeli olduğuna dair makaleler var)

Yapacağın oyun oynamaksa en son nesil 6500 den memnun değilim diyecek adam çıkmaz

Doları da beklemeyin artık ülke ekonomisi kötü en iyi halinde 2.8 in altını görmesi yakın zamanda mümkün değil.Ki bence hiç mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Aralık 2015; 14:52:22 >
  • intel toplayın
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    https://store.donanimhaber.com/a7/61/80/a7618037b3db304ab6ebe07f735383e2.jpg
    sistemim budur tabi bu degişiklik gösterebilir.

Anakartı msi B150M Bazooka psu yu Zalman ZM600-LX ile değiştirip ekran kartını Sapphire R9 380 Nitro 4 GB 256 Bit e yükselmeni öneririm.SSD yi de Kingston HyperX Fury 120 GB ile değiştir.

• ssd için şöyle bir şey düşündüm 60 gb benim sistem için yeterli olacaktır sadece işletim sistemi için geri kalanı bi hdd yükleyecem elimde bi tane var sata şimdilik beni idare eder. anakart içinde amd topladıgım zaman msi cok kötü bir anakart diyolardı. hem pc tamir işiyle ugraşan bir arkadaş hemde cafe işleten başka bir arkadaş ekran kartı fikrinizi degerlendirecem. tabi bütçe sınırsız degil şu anlık belirli bir miktarda yok ama kalkıp ta bi 5000 liraya kasa toplamıcam. psu önerinizide degerlendirecem teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyouka

https://store.donanimhaber.com/a7/61/80/a7618037b3db304ab6ebe07f735383e2.jpg
    sistemim budur tabi bu degişiklik gösterebilir.

İyiki sormuşum çünkü bu hiç olmamış

6500 overclock olmayan işlemcisine z170 serisi neredeyse 700 liralık anakart tam bir israftır. Z170 overclock için 6500 overclock olmaz parayı boşa vermden h170 veya b150 uygun bir anakart al.

v300 denen adi ssd nin hemde 60gb versiyonunu koymuşsun yine boşa para veriyorsun Bu alet piyasadaki en kötü ssdlerden biridir.

anakarttan edeceğin tasarrufla çok daha iyi bir kart alabilcekken alt seviye yeniden adlandırılmış r7 265 olan gc 1.0 bir kart alıyorsun.

psuda gereksiz pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Aralık 2015; 22:49:05 >

tamam vurma abey :)
    işlemçi için tam bi özellik bulamadım işten de vakit kalmadıgı için bu yüzden burada konu açayım dedim overclocku tamamen gözden kaçırmışım.psu için endişem yeterli akımı verememesi onu araştıracam. ben en iyisi sil baştan bi araştırma yapayım ssd yi bilmiyordum onun için teşekkürler
    https://store.donanimhaber.com/96/c6/1c/96c61c9fb586e8bf80afb0df07d1c8f2.jpg
    son şekli böyle oldu sistemin ne dersiniz bu sistem için ram ve ssd yi magazadan bakacam

Dostum hiç bu kadar pahalı anakarta gerek yok heleki asusun servisi çok sıkıntılı başka yere verirsin ekran kartını yükseltirsin ssd yi yüksek alırsın vs vs.

fiyatı uygun bir anakart al maksimum b150 gaming al üstüne çıkma gerek yok Msi mevzusuna gelince oc yapmayacak anakart öyle kolay kolay sıkıntı çıkarmaz.Hadi oldu ya sorun çıktı diyelim servisi asusdan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Aralık 2015; 23:55:57 >
    sanırım anakart dışında diger secimli iyi diyorsunuz.psu araştıracam benim bildigim psu önemli nokta max amper cıkısı 12 ve 24 voltta
    Eğer vatan dışında da alım yaparım dersen seasonic şunu önerebilirim daha kalitelidir üstelik modülerdirhttp://www.teknobiyotik.com/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Aralık 2015; 0:03:05 >
    vatana baglılık yemini etmedim tabikide başka yerden alışveriş yapacam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.