Şimdi Ara

INTEL ISLEMCI KENDIM GARANTIYE YOLLAMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: coolfighter

Merhaba arkadaşlar.

Uzun bir ugrastan sonra ocak 28 de verdiğim işlemcinin 3 subatta yurt dışına gönderildiğini öğrendim. Yani 11 gün olmuş işlemci yurt dışına gideli. Gelişmeleri buradan yazacağım. Zira bu sorunu yasayan başka arkadaşlar bu konudan çözüm yolunu öğrenebilirler.

20 iş günü içinde yenisini vermek zorundalar. aksi takdirde bedel iadesi için thh seni bekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: coolfighter

Merhaba arkadaşlar.

Uzun bir ugrastan sonra ocak 28 de verdiğim işlemcinin 3 subatta yurt dışına gönderildiğini öğrendim. Yani 11 gün olmuş işlemci yurt dışına gideli. Gelişmeleri buradan yazacağım. Zira bu sorunu yasayan başka arkadaşlar bu konudan çözüm yolunu öğrenebilirler.

20 iş günü içinde yenisini vermek zorundalar. aksi takdirde bedel iadesi için thh seni bekler..

Ordada 20 is gününü urun servise ulaştıktan sonra başlatacağı şeklinde konuşuyorlar. Esasında bu süre onlara teslim süresi olması gerekiyor. Ben 20 günü geçtiğinde iade veya birebir değişim için konuşacağım. Ek olarak işlemciler tamir edilmiyorlar. Yurtdışına gönderilmesinin sebebi değişim. 1 hafta sonra anlayacağız durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bugün tam 23 gün oldu ve işlemci yurtdışına daha yeni ulaşmış. Ürününüzün işlemleri yetkili serviste devam etmektedir diyor. Böyle rezalet görmedim.

• Selamlar bende hersey saglikli iken son 3 4 gundur bilgisayar kendi kendine kilitlenmeye basladi reset attigimda ise bilgisayar acilmiyordu en sonunda dun aksam hic bir goruntu gelmemeye basladi cift ssd cift ram herseyi denedim bilgisayri aciyorum fanlar donuyor ama 0 goruntu herseyi denedim bi tek islemciyi deneyenedim elimde yedegi olmadigi icin ama buyuk olasilikla islemcide sorun var bugun vatanpc ye birakicam, sizin islemci ne oldu?

• kac sene once hatırlamıyor
    6 senesı rahat vardır

arkadasıma pc toplamıstık
    parcaları farklı farklı yerlerden almıstık sımdı ıslemcıyı nereden aldık hatırlamıyorum
    mavı bılgısayar olabılır

neyse uzatmayayım

ıslemcıde sıkıntı cıktı
    herseyı denedık yenı anakart vs ramlerı yenıledık yok
    sorun kesın ıslemcıde

aldıgımız yerle gorusmustuk baya bır sorun yarattılar
    bu aradada ıslemcıyı aldıgımız yere gonderdık
    neyse aradan 10gun gectı yanıt yok vs

arkadasım aradı tekrar (aldıgımız yerı)
    dedı ıslemcıyı gonderın gerı bana ben ıntele gonderecem dedı
    fırma ,ıntel son kullanıcıyla bu sekılde ıletısıme gecmıyor dedı
    arkadasım gonderın sız urun benım degıl mı sız ne karısıyorsunuz seklınde cevap verdı
    Fırma kabul ettı urunu gonderdıler

Urun elımıze ulasana kadar (bozuk urun)
    Arkadasım ıntel e guzel bır maıl dosedı.(yurtdısına)
    2 Gun ıcınde cevap geldı.

UPS kargo bılgılerı vs ıceren (kargo sırketı farklı olabılır)
    ve maıl de not olarak suda vardı
    Bız sıze sıfır urununuzu gonderıyoruz
    Sızde bıze elınızde olan bozuk urunu gonderırsenız bu konuda arastırma saglayacagız seklınde...

sıfır urun elımıze ulastı taktık kullanmaya basladık
    aradan 2 hafta gectıkten sonra tekrar bır maıl geldı
    ıslemcıyı ıncelemısler ve uretım hatası oldugunu bıldırıyorlar

Bu benım basımdan gecmesede
    bu olaya tanık oldum

hakkınızı herzaman arayın

urunun garantısınde kac ıs gunu yazıyor ıse o sure doldugunda hakem heyetıne basvurun ve para ıadesı ısteyın

bır dahada vatan bılgısayardan bır cop dahı almayınız

gecmıs olsun

• Aynı sorun bende de var i7 4790k işlemci de sorum şu FPO numarası demirde yazıyor ATPO numarası hangisi onu bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.