Şimdi Ara

INTEL ISLEMCI KENDIM GARANTIYE YOLLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantiye yollamak icin vatana biraktigim islemci 10 gundur merkezde beklemekte yurt disina yollamalari icin intelle kendim iletisime gecip cozebilme durumum var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş kusura bakma ama, bu türkçe ile sana yardım edecek arkadaşı zor bulursun.
    Başlık tam bir facia, öyle ki sen işlemciyi değil de işlemci seni yurtdışına gönderecek diye anladım.
  • Hocam baslik hakikaten faciya olmus:)en azindan icerik anlasilir olan oldu artik vatanda islemci onlar ilgilenecek

• Merhaba

Bende ayni sorunu yaşıyorum kardeşim. Vatan kaç günde gönderdi işlemciyi yurt dışına ve ne kadar sürede geri geldi. Teşekkürler.

• Birebir değişim yapıldı hocam 35 gün falan surdu vatan merkezde baya yattı işlemci yurt dışına yolladıkları için sanırım toplu yolluyorlar baya zaman almakta

• quote:

Orijinalden alıntı: webber

Birebir değişim yapıldı hocam 35 gün falan surdu vatan merkezde baya yattı işlemci yurt dışına yolladıkları için sanırım toplu yolluyorlar baya zaman almakta

İşlemciyi teslim edeli 14 gün oldu halen sevkiyat görünüyor. Urun yurt dışına gönderilecek deniyor sonra yurt içinden haber bekleniyor vs... Daha işlemcinin Türkiye de mi yurt dışında mi olduğuna cevap veremiyorlar. Boyle saçma is görmedim. Kimsenin kimseden haberi yok. 20 gün olsun direk iade isteyeceğim.

• Birebir değişim olduğu için 20 iş gününü geçsede iade etmedim senin işlemcinin sıkıntısı ne hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mavi ekran hatası alıyorum dostum. Ram, işlemci, anakart, ssd gönderdim anakart geldi sorun yokmuş onda ram için değişim kararı çıktı. Ssd hafta ici gelir 1 haftadır serviste. Simdi bunları haftaya alıp pc yi toplayamayacagim zira işlemcinin ne oldugu belli degil. Yurt dışına gonderecegiz diyorlar gönderildi deniyor kesin bilgi yok 14 gün oldu hatta 15. Size değişim yapılacağını ne zaman söylediler.

• Benimde işlemci mavi ekran hatası veriyordu i5 6500 sizin işlemcide mi skylake sorunu kendim bulmuştum bulana kadar canım çıktı

• İşlemci aldığım mağazaya ulaştığında öğrendim merkez onu bıle soylemiyor muhattab olan kimse yok sizinde öyle olur aldıgınız mağazaya ulaşınca müşteri hizmetleri arayacak muhtemelen o zaman haberiniz olur sorun kesin işlemcide ise birebir değişim yaparlar

• Aynen kardeşim işlemci skylake i36098P bende o kadar uğraştım anlayamadım ilk başta sorunu sonra işlemci ram anakart ssd hepsini vermek zorunda kaldım dediğim gibi ram değişim kararı çıktı anakart sağlammis bios güncellemiş ler. Ssd gelir orda sorun çıkmaz ama işlemci muamma. Simdi işlemcide sorun olmasa 15 gun bekletmezlerdi diye tahmin ediyorum. Zaten Turkiyede o işlemciyi tamir edebilecek bir merkezde yok diye biliyorum. 20 gün dolsun iade talep edicem yerinede i3 7100 almayı düşünüyorum. Baştan savma bi garanti süreci var bundan sonra garantisi olan ürünü direkt kendim göndereceğim servise bunlara garantiye yollasın diye ürün teslim ediyorsun 1 haftada kendi merkez şubelerine ürünü teslim edemiyorlar. Bırak servise göndermeyi. Tam komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfighter -- 12 Şubat 2017; 0:7:31 >
  • Keske vatana bıraksaydın kasayı onlar orda sorunu bulsaydı ram değişim kararı çıktı dıyosun belkide sorun ramdeydı degıstırdıklerıne göre işlemcide sorun olmama ihtimali olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: webber

Keske vatana bıraksaydın kasayı onlar orda sorunu bulsaydı ram değişim kararı çıktı dıyosun belkide sorun ramdeydı degıstırdıklerıne göre işlemcide sorun olmama ihtimali olabilir

Kardeşim kasayı komple vatana götürdüm zaten onlarda test etti anlayamadılar. Hatta anakart sorunu dediler. Ben ramdan şüphelenmiyorum dedim. Emin olamadılar sonra işlemci, ram, anakart, ssd hepsini gönderelim dediler. Öyle gönderildi yani. Test falan dediysem ayrıntılı bir deneme falan yok yani üstün körü bakıyorlar. Simdi 15 gündür işlemciden haber olmadığına gore demekki ondada sorun var. Sorun olmasa zaten geri gönderirlerdi hemen. Ha bide ssd var onunda ne olduğu belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfighter -- 12 Şubat 2017; 1:44:13 >
  • normalde musterı hızmetlerınde farklı parcalar takarak tek tek denemelerı gerekırdı kı sorun tamam anlamıyla anlasılsın sorunu ben cozdukten sonra subede farklı ıslemcı taktırdım emın oldugun sorunu kesınlestırdık senın makına hangı zamanlarda mavı ekran verıyordu benım sorunu sana kısaca ozetleyeyım ıslemcı yukten dustugunde mavı ekran vermekteydı bende ıslemcılerde speed step teknolojısı var makına yukde degılken ıslemcı carpan dusurup ıslemcının hızını dusurmekte tam bu duruma geldıgınde mavı ekran vermekteydı ornek olarak saatlerce oyun oynasam mavı ekrana dusmemekte tam oyundan cıkarken mavı ekran verıyordu speed step kapatınca mavı ekranda vermemekteydı senınde benzer durumdaysa garantı ıslemcı
  • Evet parçaları değiştirerek denediklerini söylediler banada ama üstün körü bir deneme olduğuna inanıyorum ben çünkü emin olamadılar. Esasında bütün parçalar gitsede sorun olmayacaktı ama daha işlemcinin nerde olduğundan haberleri yok yani boyle bisey nasıl olur. İnsanın inanası gelmiyor. Bendeki sorunu tespit etmek daha zordu çünkü pcyi açıyorum 40- 50 saniye sonra kapanıyordu. Tek bir mavi ekran hatası vermiyordu birden çok hata veriyordu. Sonra en bastan windows kurmaya çalışırken kurulumun tam ortasında yine mavi ekran veriyordu. O yüzden bütün parçalar gitti. İşin garibi pc alındığından beri nerdeyse kullanılmadı.

• Bendede wındows kurarken hata veriyordu kesin işlemci pc acıp masaustu geldikten sonra mavi ekrana dusuyordu demi bu arada her mavi ekran verişinde farklı hata kodları geliyordu bendede vatana bıraksam onlarda benim sorunu bulamazdı speed step yüzünden mavi ekran veriyor işlemcini değiştirirler

• Hocam yazdıgın bi noktayı kacırmısın bende windows kurarken mavi ekran değil hata kodu çıkıyordu ekranda sanki kurulum dosyası bozuk gibi sende windows kurarken mavi ekrana dusuyor demişsın ram olabilir mavi ekran olayı cidden bela gibi bi şey nerden kaynaklandıgını bulmak tecrübe ve sabır işi

• Dostum ayni hata cidden. Masaüstüne normal gelip daha sonra mavi ekran hata kodunu gösteriyordu. O onarılan kısım bazen %100 olup reset atıyordu. Bazende o ekranda takılıyordu. Bikac farklı mavi ekran hatası veriyordu. Kurulum yaparken de normal diskleri biçimlendirip silip yeniden oluşturuyorsun kurulum tam bitecekken o mavi ekran sayfası tekrar çıkıyordu. Cidden çok karışık bir hata. Ben islemcidende şüpheleniyorum şimdi siz söyleyince kafamda tam oturdu. 15 gündür de haber yok işlemciden zaten arızalı olmasa 1-2 günde test edip geri gönderirdi servis. Sonuç olarak yurtdışına gitmeden test ediyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfighter -- 12 Şubat 2017; 12:53:53 >
  • İşlemcinin arıza verdiğini ilk kez duyuyorum.
  • Merhaba arkadaşlar.

Uzun bir ugrastan sonra ocak 28 de verdiğim işlemcinin 3 subatta yurt dışına gönderildiğini öğrendim. Yani 11 gün olmuş işlemci yurt dışına gideli. Gelişmeleri buradan yazacağım. Zira bu sorunu yasayan başka arkadaşlar bu konudan çözüm yolunu öğrenebilirler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.