Şimdi Ara

Intel K serisi işlemci alıp Z serisi Anakart Almamak HATA MIDIR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: introdus

yarbayım b450 ile 5600x i tam performans kullanabilir miyiz?

PCIE 4.0 dısında kullanırsın.Ben de Asus B450İ Strix var mesela 5600X im olsa gayet guzel kullanacagımı dusunuyorum.

Asus B450 Pro S ile 5900X i Sıfır Sorun Son Derece Perf. Kullanan Arkadaslar vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

PCIE 4.0 dısında kullanırsın.Ben de Asus B450İ Strix var mesela 5600X im olsa gayet guzel kullanacagımı dusunuyorum.

Asus B450 Pro S ile 5900X i Sıfır Sorun Son Derece Perf. Kullanan Arkadaslar vardı.

Alıntıları Göster

peki pci 4.0 elzem midir? Ben de 5600xli sistem kurucam o yüzden soruyorum. Ve pci expressin olayı nedir? Okudum ama bir şey anlamadım inanıyorum ki bana bunu basit bir şekilde özetlersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: introdus

peki pci 4.0 elzem midir? Ben de 5600xli sistem kurucam o yüzden soruyorum. Ve pci expressin olayı nedir? Okudum ama bir şey anlamadım inanıyorum ki bana bunu basit bir şekilde özetlersiniz.

Alıntıları Göster

Samsung 980,Seagate Barracuda 520 gibi SSD kullanmayacaksanız cok sıkıntı yok.

PCIE 3.0 da SSD 3500-3000 Okuma yazma Hızında calısıyorsa, 4.0 da 5500-5000 calısıyor.

Zaten B550 alırsan PCIE 4.0 da var.

Kabaca B450 araba dusunursen son Hız 200 KM B550/X570 de 250KM, 200KM bana yeter diyorsan zaten sorun yok.

• introdus kullanıcısına yanıt

Oyun için hiçbir hissedilir yanı yok pcie 3 ile 4 arasında. Pc belki 0.2 saniye hizli açılır sadece =D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @huso @ozgur4591 teşekkür ederim bu sefer anladım :D

• k serisi işlemciye overclock özelliği için fazladan para verip, bu özelliği kullanamayacağın bir anakart alarak çöpe atmak israftır.

k serisi ile k serisi olmayan işlemcinin yalın gücü için bile o para verilmez, kaldı ki arada ki fark çok komik.. hangi ekran kartını takarsan tak.

bu bmw m series alıp aracı economy modunda kullanmak gibi bişey

• Arkadaşlar 5600x için b550 bazooka veya MSI B550M PRO-VDH iyi midir? bir de ramim şu CMK8GXM1A2400C16 2 adet.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.