Şimdi Ara

Intel Oyun Sistemi Nasıl Olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Yeni Bir Sistem Topluyorum (Oyun İçin) Kullanılacak Şöyle Bir Sitem Topladım Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum Bütçe 2000 Tüm Oyunları (EN AZ) MEDİUM da Açan Bir PC Lazım Parçalar Arasında Uyumluluk Sorunu VB Var mı ? (ACİL YORUMLARINIZ BEKLİYORUM SİSTEMİ BU HAFTA İÇERİSİNDE ALICAM)

• Ramleri corsair yap hatta 4 yapabilirsin sonradan 8 yaparsin.

Hdd yi wd caviar blue yap.

Suanlik o islemci icin sogutucu gerek yok stock yeter.

Kasa ve psu daha kaliteli birsey al everest alma !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe 2000 olduğu için marka benim için önemsiz ama kasa kötü sen ne önerirsin kasa olarak birde RAM i 4 yapamam ilerde SSD de almayı düşünüyorum

• 01 - INTEL Core i5 4590 Soket 1150 işlemci (ya da İ5 4460)
    02 - H97 / Z97 yongalı anakart ( ASUS / GIGABYTE / MSI markaların ucuz olanını alabilirsiniz)

03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    04 - WD Caviar Blue / SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

05 - ASUS / SAPPHIRE - R9 280X 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı (Ya da GTX 770 Asus / Zotac)
    06 - PSU'suz Kasa ile 80+ verimli ve 12v kanalından ~40A, 480W güç verebilen PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz. (veya CORSAIR 550W PSU'lu MidT KASA)

İleride 4GB bellek daha alınarak (2x4GB) DUAL olarak kullanılabilir.
  • Oneriler gelecektir ama tavsiyem su yonde; islemci sogutucu ve 2. Ram modulu sonraya birakilarak islemci ve ekran karti arttirilmali. Oc olmayacagi icin zaten sogutucunun acelesi yok. Daha sonradan tek 4gb ram daha alinir bu sayede oyun performansinizi slemci ve ekran karti kisitlamamis olur.

• Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    Bu sistem bütçemi çok aşıyor sen bana birde amd sistem toplarmısın dediğim gibi tüm oyunları High / Ultra arası açacak
  • Senin sistemin biraz daha düzenlenmiş hali, Eksen'den alabilirsin...

http://www.eksenbilgisayar.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler güzel olmuş Oyun performansı hakkında ne düşünüyorsun AC Unity , FC4 , BF4 , Crysis 3 , Gta4 , Wacth Dogs Falan Ultra rahat kaldırırmı ona göre kesin alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.