Bildirim
İntel paylaşımlı ekran kartı kullanıp fps sıkıntısı çekenler içeri (Linkler Eklendi) (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kardeşim ilk driver işte intel hd graphics 2000/3000 yazan
Bu arada 32 bit için driver yok ramin 4 ve üzeri ise 32 bit kullanma zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 30 Nisan 2016; 15:46:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim değil zaten bir arkadaşım içindi ama 32bitmiş sistemi. Uygun driver yok sanırsam. -
Kardeş senin ekran kartın Hd 4400 diye biliyorum senin ekran kartın için yeni driver paylaşılmış intelli modder facebook sayfasına bakarsan iyi olacak,görmüşken söyleyim dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 4 Mayıs 2016; 22:38:57 >
Msj otlansın yarın sakin kafayla incelerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: general hanibal
Kardeş senin ekran kartın Hd 4400 diye biliyorum senin ekran kartın için yeni driver paylaşılmış intelli modder facebook sayfasına bakarsan iyi olacak,görmüşken söyleyim dedim
çok teşekkür ederim.
bi sorum daha olacak ben driver booster indirdim onla güncelledim en son sürümü indirmiş olmuyomu zaten?
şimdi bende intel hd graphics 3000 var ve gt540m var
bu driverlardan da indirmeme gerek var mı? -
Soruna şöyle cevap vereyim.Driver booster intelin yayınladığı son sürüm ekran kartını indirir.Eğer o driverlara rağmen ekran kartından memnun değilsen bu driverları indir.Bu driverlar o driver boosterda indirdiğinin programcılar tarafından düzenlenmiş hali.Daha güncel hali.. İndirdikten sonra winrar içinde readme dosyası olacak oradan değişen şeylere bakabilirsin.
benim readme dosyamın bir bölümü:
[Changelog]
-Added 4K display support (experimental)
-Fixed OpenGl issues
-0.5 x better than 1.1
-Optimized more games.
[Features]:
* Multi language.-
* 50% pure codes from Intel HD series in this release.-
* Fully support on Intel 4 series chipsets .-
* Pipe optimization.-
* Better quality textures on LED and LCD screens.-
* Dynamic Memory Speed.-
* Dynamic Graphics Processing.-
* Increases fixed segment.-
* Better deep colors.-
* More games compatibles as of (2001-2009) and partial (2010-2013).-
* High Definition textures.-
* High Definition audio.-
* Optimized DirectX 10.-
* Optimized performance on graphics design tools.-
* Optimized 3D rendering.-
* Optimized Pixel Shader performance.-
* Optimized driver codes for gaming.-
* Optimized for better decoding of HD videos (720-1080p).-
* Optimized OpenGL 2.0.-
* Optimized Video RAM Memory.-
* Optimized LVDs to optimize driver performance (also increases Windows Experience Index Score basing on gpu RAM size to <3.3-3.4>.-
* Optimized performance on games
[BUGS]
*None.-
Next Generation IntelliModder32 Drivers
-
Oyunları gt540m ile oynuyorsan ve intel ekran kartından da memnunsan indirmene gerek yok :) Yok memnun değilim intel kartımdan diyorsan daha bu driverların zararını görmedim keyfine kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 12 Mayıs 2016; 19:34:06 > -
4000 için geçerli mi? sebepsiz yere 620m kasmaya başladı tflerde. 4000 bile o kadar kasmıyor. macunu falan yeniledim format attım fanı temizledim yine tflerde yavaşlıyor. cpu kullanımı da yüksek. napıcam bilemiyom -
bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diye bir hata alıyorum nasıl çözebilirim? -
vulftaym kod atim geçer zamqi
sorununun ekran kartında olduğunu düşünmüyorum işletim sistemin uygun mu donanımınla yada lol için yada windows için gerekli dosyalar güncelleştirmeler yüklü mü bunları gözden geçir derim.sitede 4000 için driver değilde ivydriver diye bir dosya var ne olduğunu bilmediğim için önermiyorum kendin bir bak.O ekran kartının lol de kasmaması lazım ben çöp pc ile oyun oynuyorum istediğim gibi. -
yanlış driverı indirmişsindir yükleme başlamamıştır -
quote:
Orijinalden alıntı: general hanibal
Oyunları gt540m ile oynuyorsan ve intel ekran kartından da memnunsan indirmene gerek yok :) Yok memnun değilim intel kartımdan diyorsan daha bu driverların zararını görmedim keyfine kalmış
hangisini indirmeliyim -
Download kısmına gir ilk link phdg omega series 2000/3000 hd yazan.
610m için deniyorum sanırım hd graphic indirmem lazım değilmi? -
yok artık tuzladanmışsın tanıyormuyum ben seni hoayda -
610 m nvidia ekran kartı bu driverlar intel için :) belki tanıyorsundur da ben 5 senedir tuzlaya doğru düzgün ayak basmadım :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X