Şimdi Ara

İntel paylaşımlı ekran kartı kullanıp fps sıkıntısı çekenler içeri (Linkler Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
8
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2010 yılında 650 tlye aldığım emektar laptopum ile yıllardır lol oynamaya çalışıyorum.İki ay öncesine kadar maksimum 30 fps ile oynadım.Bilgisayarım berbat ötesi bir bilgisayar.Uzun araştırmalarım sonucunda İntel paylaşımlı ekran kartlarının modlanmış fixlenmiş driverlarını buldum.50 fps alıyorum aynı ayarlarda.Benim gibi fps sıkıntısı çeken fakir arkadaşlar varsa konuya gelsinler.Mobildeyim gün içinde konuyu editleyecem.

Merhaba arkadaşlar League of Legends adlı oyunumuzda fps arttırma için yaptığım araştırmalar sonucunda,İntel paylaşımlı ekran kartlarının ve hatta nvidia ve ati ekran kartlarının bir çok sitede modlanmış,fixlenmiş driverlarını buldum.Tarih olarak incelediğimde '' İntelliModder32.com'' sayfasının en yakın tarihlerde driverları paylaştığını farkettim.Mobile İntel 4 Series Express Chipset Family adlı paylaşımlı ekran kartı kullanıyorum.Denemekten zarar gelmez baktım hoşuma gitmedi driver ı siler orjinal intel driver ını yüklerim dedim ve bu siteden kendi ekran kartımın modlanmış driverını indirdim.20 ila 15 fps arasında kazanım elde ettim.

Söylemek istediğim bir şey var benim biosumda ekran kartı paylaşımı xp only yazıyor.Bu demek oluyor ki ekran kartım sadece xp de paylaşılabiliyor.Ben windows 7 starter kullanıyorum ve aslında bu driverlar bende tam verim vermiyor da olabilir.Paylaşım özelliği aktif değilken bile ben şuan lol oynayabiliyorum.

İntel paylaşımlı ekran kartı kullanıp fps sıkıntısı çekenler içeri (Linkler Eklendi)

Driverlar ileri ki zamanlarda güncellenecek takip etmenizde yarar görüyorum olmadı ben zaten konuyu editlerim.

http://www.intellimodder32.com/download-drivers/

Ekran kartı modelinizi download listesinden bulup windows sürümünüzü de ( 32 yada 64 bit ) kontrol edip uygun driverı indirebilirsiniz

Driverı indirdikten sonra Aygıt Yöneticisinden eski driverı kaldırmanız gerekiyor yada İobit Driver Booster programını indirerek oradan driver listenizi inceleyip ekran kartı sürücülerinizi kaldırabilirsiniz.İki yöntemle de sorun yaşamadım

Sorun yaşayan arkadaşlar Ekran kartı modelini ve yaşadıkları sorunu bu konuda yazabilirler,yardımcı olurum.Ayrıca lol yada başka bir oyundaki performans değişikliklerini konu altında paylaşırsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 27 Nisan 2016; 16:44:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez.

• Rez laptopta intel paylaşımlı var kullanmıyorum ama işe yarar
  • Haber ucur kardes simdi olmasa da yaza ise yarar :)

• Rez fakir değilim ama fakir olmayacağım anlamına gelmiyor

• arkadaş için rez ne zaman paylaşcan acaba
  • Babamın pentium işlemcili eski laptopunda oynardim önceden sezon 2 idi sanırım sabit 40 fpsde oynanıyordu düşmüyordu geçenlerde bir format atayım nette gezinmek için kullanılsın diye kurcalarken aklıma geldi bir denedim 20 fps skill atarken 01 fps gördüm Merak ettim bakalım sadece lol için değil başka oyunlarda da kullanılabilir yolla deneyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende merak ettim. Faydalı gözüküyor.
  • Konu güncel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 27 Nisan 2016; 16:53:38 >
  • Konu Güncel...
  • Denemek lazım bi arkadaş var baya eski pcsi vardı söyleyim denesin sağol emeğin için

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    Sen sağol ne demek Bu arada xp kullanıyorsa driverlar olmaz işletim sistemlerine dikkat ederseniz iyi olur yazıyor indirme linklerinin yanında

• Ben eski laptopumda denedim.Bende fps kaç yazmıyor ama driver ı yükledikten sonra oyunun daha akıcı olduğunu hissettim.Tf lere girmeden botlarla oynadım gayet akıcıydı.Bi 10 fps artmış gibiydi.
  • bendede var bi tane intel ekran kartlı

• ekran kartı modelime bakıyorum intel(R) HD Graphics Family yazıyor hangisini indirmem gerek?
    (win7 kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280666920 -- 28 Nisan 2016; 16:52:15 >
  • Sanırım 4400 olması lazım bilgisayarının marka ve modelini tam yazar mısın

• Asus X201E-KX059D

• 4400 ile alakalı birşey bulamadım. rica etsem link atabilir misin?

• PHDGD Quantic 2 (Intel Core Processors with Intel HD Graphics)

bu olması lazım 64 mü 32 bit mi işletim sistemin ona göre indir
  • denedim bi hata verdi. pc ye geçince hatayı yollarım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.