Bildirim
İntel Pentium 4 HT 524 Hedef 4GHZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sıcaklık prime 95 de en fazla 45 derce oldu.
-
zorla biraz daha çok rahat görür 4 ghzyiquote:
Orijinalden alıntı: hkn_overclock
Sıcaklık prime 95 de en fazla 45 derce oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 28 Nisan 2012; 18:35:45 > -
Biosta en fazla 165 fsb var daha fazla yükseltemiyorumquote:
Orijinalden alıntı: saasc
zorla biraz daha çok rahat görür 4 ghzyi
Alıntıları Göster -
Evet hedefimize ulaştık ama biostan değil clockgen programını kulandım.Artık hedefim 5 GHZ.quote:
Biosta en fazla 165 fsb var daha fazla yükseltemiyorum
Alıntıları Göster
-
Aida64 ile test edin en az 15dkquote:
Evet hedefimize ulaştık ama biostan değil clockgen programını kulandım.Artık hedefim 5 GHZ.
Alıntıları Göster
helal olsun p4'e stabilse
-
aida64 test sonuçlarıquote:
Orijinalden alıntı: gkn_ymz
Aida64 ile test edin en az 15dk
helal olsun p4'e stabilse
Alıntıları Göster
-
cpu kullanımdan anlık düşmeler varquote:
aida64 test sonuçları
Alıntıları Göster
-
olmaması için ne yapmalıyım 1.42 volt verdim şu anda 4.19 GHZquote:
cpu kullanımdan anlık düşmeler var
Alıntıları Göster -
ısıdan olabilirquote:
olmaması için ne yapmalıyım 1.42 volt verdim şu anda 4.19 GHZ
Alıntıları Göster -
Xigmatek balder 2 fan olarak kullanıyorum termal macun zalman ın zm-stg2 normalde 36 derece overclocklu 40 derece prime95 ten sonra 46 derece normalmidir?quote:
ısıdan olabilir
Alıntıları Göster -
değerleriniz gayet iyi bence normal masa üstünde 40 c ise gayet güzel bende de var bir zamanlar stok fanlı yazın masa üstü 50 cquote:
Xigmatek balder 2 fan olarak kullanıyorum termal macun zalman ın zm-stg2 normalde 36 derece overclocklu 40 derece prime95 ten sonra 46 derece normalmidir?
Alıntıları Göster
oyunlar 60 kadar çıkıyordu fan son devirde uçak motoru gibi dönüyordu sizin en azından bilginiz varmış benim yoktu voltaj vermeden 3.40 kadar çıkıyordu
sonra malum mavi ekran sayenizde eskiye döndüm 4 ghz gayet işini görür fazla yormayın emektarı
-
5 GHZ görür mü acaba?quote:
Orijinalden alıntı: babaeski39
değerleriniz gayet iyi bence normal masa üstünde 40 c ise gayet güzel bende de var bir zamanlar stok fanlı yazın masa üstü 50 c
oyunlar 60 kadar çıkıyordu fan son devirde uçak motoru gibi dönüyordu sizin en azından bilginiz varmış benim yoktu voltaj vermeden 3.40 kadar çıkıyordu
sonra malum mavi ekran sayenizde eskiye döndüm 4 ghz gayet işini görür fazla yormayın emektarı
Alıntıları Göster
-
upquote:
5 GHZ görür mü acaba?
Alıntıları Göster -
benim pcdede speefan önceden işliyordu şimdi işlemiyor mesela 40 derecede yüzde 60a cık diyorum yapmıyor 60a geliyor hala tık yokquote:
up
Alıntıları Göster -
bende denedim speed fan çalışmıyor bendedequote:
Orijinalden alıntı: ejder26eses
benim pcdede speefan önceden işliyordu şimdi işlemiyor mesela 40 derecede yüzde 60a cık diyorum yapmıyor 60a geliyor hala tık yok
Alıntıları Göster -
:Dquote:
bende denedim speed fan çalışmıyor bendede
Alıntıları Göster -
Arkadasim ola bildigince oc yap 5 ghz e kadar getirirsen cok iyi olacak speed fanin alternatifleride var onlari bir deneyin... -
4.5 ghz denedim bilgisayar reset attı açılmadı bios pilini çıkartıp biraz bekledim taktım çalıştı 4.3 de 1.47 v verdim kuzey köprüsü çok ısındı eski ayarlara aldım. işlemci ısınıyordu soğutucu aldık ekran kartı ısındı ona da soğutucu aldık kuzey köprüsüne demi alcazquote:
Orijinalden alıntı: PrensDestan007
Arkadasim ola bildigince oc yap 5 ghz e kadar getirirsen cok iyi olacak speed fanin alternatifleride var onlari bir deneyin... -
hangimiz daha çok ısınacak diye yarışa giriyorlarquote:
4.5 ghz denedim bilgisayar reset attı açılmadı bios pilini çıkartıp biraz bekledim taktım çalıştı 4.3 de 1.47 v verdim kuzey köprüsü çok ısındı eski ayarlara aldım. işlemci ısınıyordu soğutucu aldık ekran kartı ısındı ona da soğutucu aldık kuzey köprüsüne demi alcaz
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kuru buz nerede satılır
- termal macun önerisi
- kloroform eczanede bulunur mu
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- saf su nerede satılır
- sıvı metal macun
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X