Merhaba overclock yapmayı bu forumdan öğrendim. evde duran yavaş bilgisayarımı hem mod. hemde overclock yapmayı düşündüm.Başladık şuanda stok fan var ama yakında değiştireceğim.ekran kartımı da overclock yaptım şuanda çok hızlı ama ne kadar dayanır bilmiyorum.artık fotoğraflarla sizi baş başa bırakmak istiyorum.
iyide 300 mhz nin faydası olmazki..
stok fanla bu kadar oluyor. yeni soğutucu alacağım . Cooler master vortex plus iyi midir sorun çıkarırmı?
o işlemciye yatırım yapma ne kadar overclock yaparsan yap performans getirisi olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: hakan895
stok fanla bu kadar oluyor. yeni soğutucu alacağım . Cooler master vortex plus iyi midir sorun çıkarırmı?
dostum ben vortex plus kullanıyorum intel dual core 3.4 kullanıyorum o.c li 4.0 şekde kullanıyorum ve macun sorunlu halde sıcaklık 50 dereceyi geçmiyor yükte yüksüz durumda 40 derece civarnda geziyor vortex plus ı tavsiye ederim ama kasanın derinliği yetiyors kule tipi soğutuculardan al daha iyi soğutma alırsın
sistemin eğer imzandakiyse bu kadar uğraş ve masrafa değmez.Oc yapsan %10 artış ya olur ya olmaz bana kalırsa hiç girişme bu işe derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme