Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Merhaba. Kullanmadığımdan dolayı kasayı satmaya karar verdim. Bu kasayla internet-medya gibi işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Kasayla Counter Strike, Half Life, Fifa2009, Knigh Online vb. oyunları oynamışlığım vardır. Hızlı satılsın diye uygun fiyat koyuyorum. Aklınızda hiç soru kalmasın diye detaylı fotoğraflar koyuyorum. Fotoğraflara linkteki ilandan bakabilirsiniz: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-pentium-d-asus-p5ld2s-kasa-146688575/detay/ İstanbul içi elden teslim, istanbul dışı alıcı ödemeli kargo yaparım. Takas vardır. İşlemci: Intel Pentium D 915 Socket 775 LGA Anakart: Asus P5LD2-SE Ram: 512 MB DDR2 Ekran Kartı: Asus Extreme AX550 512 MB Harddisk:Seagate 80 GB 7200 rpm PSU:NEOSTAR NSP-4460A 230W 12CM FANSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık kitapyurdu çeki Kitapyurdu %10 Ekstra indirimli Platin Üyelik - Ücretsiz Asya Sahaf (Kitap Alınır-Satılır) Ücretsiz Verilik Kasa+Fan, Güç Kablosu