kardeşim asus anakart çok az kullandım yani 1 kere hiç onunla oc yapamdım ve biosnuda bilmiyorum ama senin anakart tahmin ettiğime göre mikro atx yani küçük model olan anakartlardan sanırım fazla oc yapamayabilirsin ama genede asusu iyi bilen birisi yardım etsin hiç asusla oc yapmadım
Şu anda P31 DS3L anakartta kullanıyorum E 5200 işlemciyi. 3,4 Ghz de bile stabil ve serin. Gerçekten kullandığım en iyi işlemcilerden birisi. Bu arada E4xxx C2D işlemcilere göre fark yaratan bir işlemci. Doğru seçim yapmışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: elophidae
Şu anda P31 DS3L anakartta kullanıyorum E 5200 işlemciyi. 3,4 Ghz de bile stabil ve serin. Gerçekten kullandığım en iyi işlemcilerden birisi. Bu arada E4xxx C2D işlemcilere göre fark yaratan bir işlemci. Doğru seçim yapmışsınız
teşekkür ederim bide anakartimin oc ye uygun olup olmadığını öğrensem mükemmel olucak
sana yrdım eden olmadımı senin linkini bionik nicli arkadaşa pm attım yardım etmesi için ondada asus anakart var inşalah yardım eder
Size Yardıcı Olursum Yalnız Meşgulum Kusra Bakmayın
beyler benimde aklıma bişey takıldı..
şimdi su e5xxx serisi ile e6xxx hatta e7xxx serisi arasında ne fark var ?? biri 800mhz digeri ise 1066mhz gordugum kadarıyla ama bu neyi degistirecek acaba?? sonucta oc yaparken ben dram/fsb oranını 1 yapıcam.. ve ordaki fsb oranlarıyla kullanmayacagım..