Şimdi Ara

İntel Pentium Dual-Core E5300 Doğal Çekirdek Mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim asus anakart çok az kullandım yani 1 kere hiç onunla oc yapamdım ve biosnuda bilmiyorum ama senin anakart tahmin ettiğime göre mikro atx yani küçük model olan anakartlardan sanırım fazla oc yapamayabilirsin ama genede asusu iyi bilen birisi yardım etsin hiç asusla oc yapmadım
  • Şu anda P31 DS3L anakartta kullanıyorum E 5200 işlemciyi. 3,4 Ghz de bile stabil ve serin. Gerçekten kullandığım en iyi işlemcilerden birisi. Bu arada E4xxx C2D işlemcilere göre fark yaratan bir işlemci. Doğru seçim yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Şu anda P31 DS3L anakartta kullanıyorum E 5200 işlemciyi. 3,4 Ghz de bile stabil ve serin. Gerçekten kullandığım en iyi işlemcilerden birisi. Bu arada E4xxx C2D işlemcilere göre fark yaratan bir işlemci. Doğru seçim yapmışsınız

teşekkür ederim bide anakartimin oc ye uygun olup olmadığını öğrensem mükemmel olucak
  • sana yrdım eden olmadımı senin linkini bionik nicli arkadaşa pm attım yardım etmesi için ondada asus anakart var inşalah yardım eder
  • Size Yardıcı Olursum Yalnız Meşgulum Kusra Bakmayın
  • beyler benimde aklıma bişey takıldı..

şimdi su e5xxx serisi ile e6xxx hatta e7xxx serisi arasında ne fark var ?? biri 800mhz digeri ise 1066mhz gordugum kadarıyla ama bu neyi degistirecek acaba?? sonucta oc yaparken ben dram/fsb oranını 1 yapıcam.. ve ordaki fsb oranlarıyla kullanmayacagım..

acaba 800mhzlik işlemciyi 400 üzeri fsblerde calıstıramamk mı problem?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.